23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar 10.000 på din første Archicad – Nyhedsbrev fra GCDK

I november-nyhedsbrevet fra GCDK bliver du klogere på LCA, træbyggeri og nyhederne i Archicad 26. Og så får medlemmer af Arkitektforeningen et godt tilbud på deres første Archicad-licens og bliver inviteret til gratis gå-hjem-møde.

Selv om det er svært hyggeligt med efterårsmørke, så kan de kommende måneder også være lidt svære at komme igennem. For at forsøde tilværelsen i den mærke tid kører vi i samarbejde med Akademisk Arkitektforeningen resten af året en kampagne, hvor du sparer 10.000 kroner eks. moms på din første Archicad-licens.   

Tilbuddet gælder, hvis du er medlem af Arkitektforeningen, og køber din første Archicad-licens. Licensen er personlig, men regningen kan efter ønske faktureres til din arbejdsgiver eller din egen virksomhed, hvis du er selvstændig. Du vil i fremtiden kunne overdrage licensen til en ny ejer mod betaling.

Læs betingelser og mere om rabattilbuddet her →

I novembernyhedsbrevet har vi derudover valgt at bringe følgende nyheder  

Gå-hjem-møde om DesignLCA med Arkitektforeningen
I samarbejde med Akademisk Arkitektforening d. 17. november afholder vi gratis gå-hjem-møde om DesignLCA, der er vores BIM-baserede LCA-beregner. Kom og bliv klogere på de kommende LCA-krav, hvordan du laver LCA-beregninger, og bliv klogere på hvordan Lendager arbejder strategisk med LCA. 

Du tilmelder dig og finder yderligere info her →

Masterclass-videoer: Sådan skitserer du i Archicad
Archicad er et BIM-program, som er velegnet til både skitsering og projektering. Men hvordan skitserer du egentligt i Archicad? Du får svaret i vores 3 nyproducerede videoer, der trygt guider dig gennem skitseringsprocessen.

Læs mere og se masterclass videoer →

Fem ting vi har lært om LCA
2023 – og hermed LCA-kravene i bygningsreglementet – nærmer sig med hastige skridt. Derfor har blandt andet Akademisk Arkitektforening og BIM Aarhus afholdt en række LCA-arrangementer gennem den seneste tid. Vi har lært fem nye ting om LCA, som vi har skrevet et blogindlæg om: For de første er det sikkert, at LCA-kravene rent faktisk træder i kraft 2023. De fire andre indsigter bliver du klogere på, hvis du læser vores blogindlæg.

Læs 5 ting vi har lært om LCA  →

Ny version af ArchiFrame gør det endnu lettere at bygge i træ
Træ er en bæredygtig ressource, bidrager til et bedre indeklima og derudover resulterer træbyggeri i hurtigere byggetider. Det er blot nogle af de mange gevinster ved at bygge i træ. ArchiFrame er et add-on til Archicad, der anvendes til træmodellering og prefab-produktion i træ. Der er netop udkommet en opdateret udgave af ArchiFrame til Archicad 26.

Se video om nyhederne i ArchiFrame her →

Tips & Tricks video: Nyhederne I Archicad 26
Archicad 26 udkom for et par måneder siden, og det fejrede vi med et Tips & Tricks webinar, hvor vi gennemgik de vigtigste nyheder. De nye features omfatter blandt andet bedre håndtering af store og komplekse projekter, nye værktøjer til bæredygtighed, LCA-beregninger, visualiseringer, udarbejdelse af BIM-objekter og IFC-eksport.

Du kan se vores seneste Tip & Tricks video her →


Bliv opdateret på dine BIM-kundskaber
De kommende måneder har du masser af muligheder for at blive opdateret på BIM, da vi afholder vores faste Archicad Basis-, projekterings- og landskabskurser helt frem til jul.

 Se vores kursustilbud her →

Nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark?
Den første tirsdag i måneden udsender vi nyhedsbrev, hvor vi deler vores BIM-viden, fortæller om vores arrangementer og andre BIM-relaterede emner.

Hvis du også ønsker at modtage månedlige nyheder i din indbakke, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev via dette link →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047