23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Total belysningsløsning til Wasys i Roskilde

WASYS ønskede rådgivning og vejledning omkring en total belysningsløsning for indendørs- og udendørsbelysning, hvor der skulle tages højde for de forskellige lokalers funktioner.

I mødelokalet og ved kontorarbejdspladserne, samt i kantinen, blev der installeret Verona paneler, der giver mulighed for at dæmpe lyset efter behov. I velkomstområdet og showroom blev der, pga. den lave loftshøjde installeret indbygget Fluxe 75 kipbar spots,  og lageret fik en væsentlig bedre belysning efter installationen af Linia i skinnesystem. I et mindre lagerlokale med minimal trafik, blev Linia i skinnesystem med sensor ligeledes installeret.

Den overdækkede hyggelige terrasse med grill, borde og stole, bliver ivrigt brugt af både personale og gæster. Her er dæmpbar belysning vigtigt, hvor valget faldt på indbygget Fluxe IP66 downlights.

På parkeringspladsen blev der installeret Orao gadelampe, der giver en god og besparende belysning hen over hele pladsen. Den samme lampe blev monteret som øvrige udendørsbelysning på facaden, der giver et flot lys op på bygningen.

“Det er en skøn belysningen hele vejen rundt og vores gæster er især imponeret over den flotte store Ringo Star pendel, når de træder ind i vores bygning. Herudover har vi opnået besparelse på lageret, efter vi har fået installeret et skinnesystem med sensor. Personalet bruger ofte den overdækkede terrasse, hvor det giver et flot lys med de indbyggede downlights, og ikke mindst mødelokalerne, hvor vi kan dæmpe lyset.”

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Send til en kollega

0.047