23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv erhvervsmedlem af Paint It Forward

Genbrugsprojektet Paint It Forward har udviklet sig fra et pilotprojekt til at være organiseret. Projektet samarbejder med en række organisationer og får maling fra Flügger. Og nu kan du blive erhvervsmedlem.

Nu kan du som malermester blive erhvervsmedlem af genbrugsprojektet Paint It Forward og hjælpe med at udbrede Paint It Forward til resten af Danmark. 

Paint It Forward, som opstod som et pilotprojekt på Amager, modtager restmaling fra private og erhvervsdrivende og viderefordeler det til almennyttige formål. På den måde sparer de miljøet for en masse affald og hjælper medborgere. Malingen går dels til borgere med lav indkomst og dels til kulturelle og sociale formål.

Paint It Forward får cirka 30 procent af malingen fra malermestre, der foretrækker at donere god og brugbar restmaling til gode formål i stedet for at sende det til destruktion på genbrugspladsen. Malermestre kan aflevere direkte til Paint It Forwards lokaler, hvor man skal ringe og lave en aftale eller til Paint it Forwards modtagerstation på Vermlandsgade genbrugsstation på Amager.

- Men vi arbejder på også at åbne flere malingbanker i andre dele af landet. Der samarbejdes for at skaffe dem i resten af landet, så det ikke kun er københavnske malermestre, der kan donere restmaling, siger initiativtager Lea Moltke-Leth.

Paint It Forward flyttede i løbet af september til nye lokaler hos boligselskabet AKB på Nørrebro sammen med andre socialøkonomiske virksomheder.

WIN-WIN-WIN
Lea Moltke-Leth påpeger, at både lokalsamfundet, miljøet og de lokale malermestre er vindere i projektet.

- Lokalsamfundet vinder, fordi du som malermester hjælper Paint It Forward med at genbruge værdifuld og brugbar restmaling til at hjælpe svært stillede borgere med at bo værdigt og til at støtte sjove, farverige og kreative lokale projekter, forklarer hun.

Ved at støtte Paint It Forward er du som malermester med til at spare miljøet for store mængder udledt CO2.

 - De lokale malermestre vinder, fordi de slipper for gebyrer og besvær med at aflevere restmaling til genbrugsstationer og for brændingsanlæg, når vi opretter små lokale malingbanker i resten af Danmark, siger Lea Moltke-Leth og fortsætter:

- Desuden kan malermestrene også bruge et erhvervsmedlemsskab i Paint It Forward overfor kunderne og overfor medarbejdere og vise, at de er socialt ansvarlige og har en bæredygtig firmaprofil.

Læs hele artiklen her

Læs mere om erhvervsmedlemsskabet her

Billedtekst: Lea Moltke-Leth er en af initiativtagerne til Paint It Forward. Du kan se eksempler på sjove støttede projekter på Paint it Forwards Instagramside.

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047