23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv opdateret på dine BIM-kundskaber

De kommende måneder har du masser af muligheder for at blive opdateret på BIM, når GRAPHISOFT Center Danmark afholder BIM-kurser og gratis BIM-webinars.

Digitaliseringen af bygge- og anlægsbranchen tager til. Det giver også god mening, da digitalisering er en forudsætningen for mere effektivt – og ikke mindst bæredygtigt – byggeri. BIM er kernen i branchens digitaliseringsproces, og i løbet af de kommende måneder er der masser af muligheder for at øge dine BIM-kvalifikationer, når GRAPHISOFT Center Danmark afholder BIM-kurser og gratis Tips & Tricks webinars.     

Lær at beherske Archicad – uanset om du er bygnings- eller landskabsarkitekt

Archicad er et intuitivt og et af nordens mest benyttede BIM-programmer. GRAPHISOFT Center Danmark udbyder løbende kurser i Archicad. Kurserne er delt op i to-dags Basiskursus, der er ugen efter suppleres med et dags overbygningskurser i Archicad Projektering eller Archicad Landskab afhængigt af, om du er bygnings- eller landskabsarkitekt.

LÆS OGSÅ: Anders Lendager: Vi har længe ledt efter et dynamisk LCA-værktøj →

Dagskurser i visualisering og IFC-udveksling
Archicad samler alt i et program og giver dig mulighed for at skitsere, visualisere og projektere uden at du behøver at skifte program. 1. november kan du komme på visualiseringskursus i Archicad, hvos du lærer at lave de flotteste visualiseringer.

IFC er forudsætningen for øget samarbejde i bygge- og anlægsbranchen. Med IFC er tværfagligt samarbejde intet problem, uanset hvilke faggrupper du arbejder med og hvilken BIM-software de anvender. 2. november afholder vi kursus i IFC-udveksling.

Gratis Tips & Tricks webinars
Hver måned afholder GRAPHISOFT Center Danmark gratis Tips & Tricks Webinars. Allerede på torsdag d. 27 på oktober lærer du at lave din egen template i Archicad, men du den 17. november lære at styre såkaldte attributter som en professionel.

Yderligere info og tilmeldingsformularer finder dig her →

   

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047