23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen

Danske Malermestre får hvert år mange nye medlemmer – store som små. Men hvem er de? Hvorfor har de meldt sig ind? Denne gang Bilal Ben Yedder, Malerfirmaet Yedder, i Brønshøj ved København.

Hvad er det for en type virksomhed du driver?
Jeg har haft firmaet i to år, og startede det et år efter, jeg blev udlært i 2020. Jeg har altid godt kunne lide at være med helt fremme og blandt andet have kontakten med kunderne. At aflevere et stykke arbejde til kunden og være stolt af arbejdet, er en fed følelse. Så er jeg sådan set ikke i tvivl om, at jeg skulle begynde for mig selv. Og nu har jeg to svende og en voksenlærling. Er det hårdt at være selvstændig? Absolut, men det er også godt. Og det er gået overraskende godt.

Hvem er dine primære kunder?
Jeg arbejder fast som underentreprenør for nogle tømrerfirmaer, et af dem som den eneste maler, de samarbejder med. Jeg vil tro, at jeg arbejder 60 pct. som underentreprenør og resten for private kunder. Kunderne kommer for det meste på anbefaling, men jeg er også meget aktiv på Facebook og Instagram med billeder og video. Her får jeg også mange kunder fra. Vi kunne godt have kunder over hele Sjælland, men med kørsel bliver det for dyrt, så vi arbejder næsten kun i Storkøbenhavn.

Hvorfor har du meldt dig ind i Danske Malermestre?
Da jeg skulle til at have svende, spurgte jeg rundt omkring, hvad jeg skulle gøre, og jeg blev anbefalet at melde mig i en organisation. Jeg fik at vide, at jeg nok fik mest ud af at melde mig ind i Danske Malermestre, da de kun havde med malere at gøre og havde den faglige ekspertise. Og så er der selvfølgelig også en tryghed i at være medlem i en organisation.

Hvad er dine forventninger til dit medlemskab?
Jeg skal på kursus for nye medlemmer her til oktober. Og jeg regner også med løbende at skulle på nogle af de kurser, der bliver udbudt. Jeg er medlem af Midtsjællands Malerlaug, men om jeg skal være aktiv lokalt? Ja, hvis tiden er til det.

Foto Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047