23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en PALdrive-løsning har fundet sin ejer

DK Smedie gik og ønskede sig en ny bil udstyret med en PK 58.002 TEC7 fra PALFINGER - og der gik ikke længe, før kunde og bil fandt hinanden.

Med PALFINGER's koncept 'PALdrive' er der ikke langt fra ønske til realitet, og netop dét førte DK Smedie sammen med deres nye lastbilkran. 

Idéen med  PALdrive-konceptet fra PALFINGER er, at PALFINGER laver køreklare opbygninger med både kraner og kroghejs. Med innovative idéer fra teamet bag, bliver opbygningerne optimeret til krandrift, så kunden får mest muligt ud af løsningen.

DK Smedie udnyttede konceptet til fulde og efter et kig i PALdrive-databasen, fandt de lige præcis den opbygning, der passer til deres ønsker og behov. Bilen som kunden faldt for, er bygget op som trækker med aftageligt lad på et Scania chassis. Den har V8 motor og er udstyret med en PK 58.002 TEC7 med fly-jib og spil. 

Hvis du vil vide mere om PALFINGER’s produkter eller PALdrive-konceptet, kan du ringe til Palfinger Danmark på tlf. 70 10 80 10 eller sende en mail til info-pdk@palfinger.com.

Du kan også læse mere om PALdrive HER, hvorfra du kan komme videre til PALdrive-databasen med alle tilgængelige, færdigbyggede biler.  

Palfinger Danmark A/S
Stensgårdvej 21 M
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674972

Send til en kollega

0.047