23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Valget gik på en nødgenerator fra West Diesel

Hurtig levering af en 165 kVA nødgenerator på vej til endnu en kunde, der skal sikre virksomhedens drift hvis der opstår strømafbrydelse.

Valget gik på en nødgenerator fra West Diesel da kunden prioriterede kvalitet, robusthed, pålidelighed, lav brændstofforbrug og tilpasninger der mødte kundens behov og krav.

Mange kunder fra forskellige brancher har den seneste tid valgt at sikre driften i deres virksomhed med en nødgenerator fra West Diesel. Vores generatorer har mange fordele og er bygget med anerkendte motor og generator mærker, der kan tilpasses til ethvert formål indenfor 10 - 1500+ kVA. Alle generatorer er testet inden levering for at sikre dig den højeste kvalitet og pålidelighed.

Interesseret i at hører mere om mulighederne til din næste nødgenerator? Vi står til din rådighed og er klar med vejledning og rådgivning. West Diesel har over 28 års erfaring med dieselmotorer og generatorer. Vores medarbejdere er eksperter indenfor deres område og kan opbygge et generatoranlæg med de specifikationer du ønsker til netop din applikation.

Kontakt os og vi finder den mest optimale Nødgenerator løsning til din virksomhed.

Mail: Salg@westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.062