23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nødgenerator til din virksomhed fra West Diesel

Nødgenerator til din virksomhed, West Diesels nødgeneratorer er af det højeste kvalitet med mange tilpasningsmuligheder der gør det nemt for dig at finde netop den nødgenerator der passer til din virksomhed.

Stor efterspørgesel på nødgeneratorer til danske virksomheder, mange virksomheder overvejer i dag en nødgenerator der kan sikre driften hvis strømmen skulle svigte. Vi levere komplette anlæg klar til levering og der endda mulighed for at få et generatoranlæg med masser af fodele bygget af West Diesel.

Vi har høj kvalitetsmærker der sikre driften, vi ser især stor efterspørgesel indenfor produktion og landbrugsvirksomheder, IT-virksomheder og offentlige projekter. 

F.eks. har vi netop leveret et generatoranlæg til en virksomhed der skulle bruge en optimal løsning til hvis strømmen svigtede. Det var derfor prioriteret fordele såsom kvalitet, robusthed, pålidelighed, lav brændstofforbrug. Derfor er generatoranlægget bygget op af West Diesel og er baseret på en John Deere motor, som er et eftertragtet valg. Alt lige fra opbygningen, udvikling, elektrisk arbejde, test og certificering bliver udført på vores eget værksted i Esbjerg.

Valget gik til West Diesel da vi kunne levere en komplet pakkeløsning med højkvalitets mærker, John Deere motor, Stamford Generator og ComAp styreenhed. Med vores erfaring og produkter kunne vi opfylde kundens høje standarder og behov, samt krav til certificering hvilket var et krav for at sikre den højeste sikkerhed og pålidelighed. Hos West Diesel får du en komplet pakkeløsning - et generatoranlæg der er bygget efter dine behov og applikation, som sikrer dig høj kvalitet og pålidelighed. 

West Diesel har over 25 års erfaring med dieselmotorer og generatorer. Vores medarbejdere er specialister indenfor deres område og kan opbygge et generatoranlæg med de specifikationer du ønsker til netop din applikation, som f.eks. marine, produktionsvirksomheder, bygge-anlæg mm. Kontakt os og lad os finde den bedste løsning til dit næste generatoranlæg eller nødgenerator.

Kontakt os
Mail: Salg@westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710

Kontaktperson

KJ
Kim Jensen
Salgs og marketingkoordinator
kj@westdiesel.dk

Send til en kollega

0.063