23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens bilflåde skal være eldreven i JORTON

JORTONs aalborgensiske kontor har netop fået følgeskab af to spritnye og eldrevne biler. De er en del af entreprenørens omstilling til en eldreven vognflåde.

Så fik JORTONs aalborgensiske kontor følgeskab af to spritnye og eldrevne biler, som selvfølgelig er blevet passende klædt i store og flotte JORTON-logoer. Det betyder at de heldige JORTON-folk, som skal sidde bag rattet, kan rejse hele Nordjylland tyndt på grøn energi.

Fornuftig rækkevidde

Med de store fremskridt elbilerne har gennemgået de seneste år, ikke mindst i forhold til rækkevidden, er de blevet et attraktivt bud på dieselvognenes erstatning. De nye elbiler (og JORTON får snart flere af samme skuffe) er udstyret med et 82 kWh batteri, der skulle give en rækkevidde på ca. 500 km, og der medfører ladestik, som kan benyttes ude på byggepladserne. Hertil er JORTONs afdelingskontorer blevet udstyret med ladestandere så der også her er mulighed for opladning.

- Vi ønsker at alle vores byggeledere og formænd skal køre elbiler i fremtiden og vi forsøger, så vidt det er muligt, at udskifte ældre modeller med elbiler. Hertil vil vi i 2023 også erhverve Folkevogns ID-Buzz Cargo som varevogn, så eksempelvis vores spjældmurere, der arbejder lokalt, vil kunne få glæde af at køre grønt, fortæller Mads Jensen, der er materielchef i JORTON. Han afslutter:

- Det er en stor udskiftning vi starter op med, og vi er stadig ved at se på hvordan elbilerne bedst integreres i JORTON, men en ting er sikkert: Vi kan lige så godt begynde omstillingen nu og blive de nye erfaringer rigere.  Det er jo alt sammen med til at nedsætte vores forbrug af fossile brændstoffer markant.

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207

Send til en kollega

0.079