23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arkitektonisk flot modulbyggeri

Kan institutionsbyggeri både være prisvenligt og arkitektonisk spændende på samme tid? Svaret er ja!

Alle ønsker kan integreres i præfabrikeret modulbyggeri fra JYTAS og den korte leveringstid i forhold til traditionelt byggeri betyder sparede penge på bundlinjen.

I samarbejde med Matters Arkitekter har vi opført nye klubfaciliteter til Klub Ventilen i Brøndby Kommune. Faciliteterne udnytter fordelene med modulbyggeri uden at gå på kompromis med kvalitet og god arkitektur.

Bygningen fremstår med varierede facader samt små nicher, og er opført af præfabrikerede moduler, som er bygget på vores fabrik. Opgaven var at skabe en bygning med oplevelsesrige, kreative og varierede inde- og uderum.

Faciliteterne er inddelt med obligatoriske rum, såsom personalerum, toiletter, garderobe mm. Samtidigt er der lagt vægt på aktiviteter for børnene med henholdsvis spillerum, krea-værksted, træværksted, musikrum og et stort alrum, hvor børnene kan udfolde sig. Kort sagt, institutionen opfordrer til leg og læring.

Faciliteterne er desuden opført med central ventilation med genindvinding, som sikrer et godt og sundt indeklima for både børn og voksne.

Byggeriet er købt af Brøndby Kommune, men vi tilbyder også leje af institutioner. Uanset om man vælger en købe- eller lejeløsning kan byggeriet skaleres op og ned, hvis behovet for mere eller mindre plads pludselig ændrer sig.

Lyder det interessant?
Læs mere om buggeriet her: Ventilen
Kontakt os på tlf. 8694 6800 og hør mere om de mange muligheder modulbyggeri kan tilbyde.

JYTAS A/S
Århusvej 211
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763647

Send til en kollega

0.031