23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen

Danske Malermestre får hvert år mange nye medlemmer – store som små. Men hvem er de? Hvorfor har de meldt sig ind? Denne gang Mette Nielsen, MS Malerfirma, i Hobro.

Hvad er det for en type virksomhed I driver?
Jeg blev selvstændig i februar måned og udlært tilbage i juni sidste år. Så det er gået lidt stærkt. Jeg laver alle typer af malearbejde. Men i øjeblikket arbejder jeg også meget som underentreprenør for andre. Alle har så lynende travlt og mangler hænder. Og da jeg endnu ikke har så mange faste kunder, er det en rigtig god løsning.

Hvem er dine primære kunder?
Jeg arbejder kun for private kunder, og med renoveringer. Jeg er for lille et firma til at gå på nybyggeri, da jeg kun er mig selv. Jeg vil også gerne have boligselskaber som kunder. Jeg har netop lavet et visitkort med et billede af mig selv og en kort beskrivelse af mit firma. Det har jeg været rundt med til en række boligsel­skaber og forretninger. Og jeg har også delt det ud i postkasserne på villavejene her i lokalområdet.

Hvorfor har du meldt dig ind i Danske Malermestre?
Det var faktisk en af mine tidligere mestre, der ringede, da hun fandt ud af, jeg var begyndt som selvstændig. Hun sagde, at jeg selvfølgelig skulle melde mig ind. Og jeg har faktisk talt med jer et par gange. Det er godt at have et sted at ringe ind, hvis man får problemer eller mangler oplysninger.

Hvad er dine forventninger til dit medlemskab?
Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg ikke har gjort mig de helt store tanker. Det er så nyt det hele og jeg skal lige have alting på plads.

Foto Brian Rasmussen

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047