23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aluminium til vinduer produceret med vedvarende energi

Aluminium produceret udelukkende med brug af vandkraft, sol og vindenergi for et mere bæredygtigt byggeri.

Som dansk producent og leverandør af vinduer, døre og facader til DGNB- og svanemærket byggeri, stiller Cetonia nu endnu højere klimakrav til sine råvareleverandører.

Som den første vinduesleverandør i Danmark er alt aluminium i Cetonias leverancer nu derfor udelukkende produceret ved brug af bæredygtige energikilder; vandkraft, sol- og vindenergi. 

”Hvis vi skal tages seriøst som leverandør til DGNB- og svanemærket byggeri, bør vi også gå all-in i vores klimaindsats” udtaler Direktør for Cetonia, Keld Dissing, om skiftet til lav-emissions aluminium i produktionen.

”CO2 aftrykket på det certificerede Hydro Reduxa 4.0 er blot 25% af traditionelt produceret aluminium og jeg er stolt af, at vi på denne måde kan bidrage til bæredygtigt dansk kvalitets byggeri.”

 Introduktionen af lav-emissions aluminium i Cetonias produktion skete i foråret og er nu fuldt implementeret i alle produkter. 

 ”Markedet stiller løbende større og større krav til et fælles ansvar for bæredygtigt byggeri, og med vores viden på dette område er Cetonia byggeriets professionelle samarbejdspartner – også i fremtiden.” slutter Cetonia direktøren.

Cetonia A/S
Hedemølle Industrivej 1
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693079

Kontaktperson

Keld Dissing
Adm. direktør
+45 88514280 kd@cetonia.dk

Send til en kollega

0.046