23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du klar til de kommende LCA-krav?

I september-nyhedsbrevet bliver du blandt andet klogere på DesignLCA, ligesom vi løfter sløret for vores kommende Tips & Tricks-arrangement.

Velkommen til september-nyhedsbrevet fra GRAPHISOFT Center Danmark.

Vi har meget på hjertet omkring DesignLCA, der er vores BIM-baserede LCA-beregninger. Derfor har vi begået (endnu) et skriv om emnet, hvor vi tager fat i et af næste års helt centrale spørgsmål, nemlig om dit projekt udleder over eller under 12 CO2e/kg/år. Denne gang bliver du klogere på sammenhængen mellem de kommende LCA-krav, anbefalingerne i den nationale strategi for bæredygtigt byggeri og DesignLCA.

Du finder artiklen her →

Nyt JUC-netværk om digitalt byggeri
JUC starter et nyt netværk for digitalt byggeri, der har til formål at imødekomme byggeriets kompetencebehov. Møderækken i netværket for digitalt byggeri består af 4 møder, hvor første møde finder sted 6. september, og de tre øvrige møder er programsat til henholdsvis december, samt februar og april 2023.

Birgit Skanderup, IKT og Documentation Manager i Københavns Lufthavne, og Graphisoft Center Danmarks Thomas Graabæk er de to gennemgående figurer i Netværket.

Læs mere om JUC netværket for digitalt byggeri →

September Tips & Tricks webinar: Nyhederne i Archicad 26
I september-udgaven af Tips & Tricks bliver du klogere på alle nyhederne i Archicad 26. Vi gennemgår de vigtigste nyheder i Archicad 26, der blandt andet indeholder en række forbedringer, som gør det lettere at håndtere store, komplekse projekter. Der er også nye værktøjer til bæredygtighed og LCA-beregninger, visualiseringer, udarbejdelse af BIM-objekter, IFC-eksport og så en masse specifikke nyheder til ingeniører.

Det er gratis at deltage i Tips & Tricks Webinars og du tilmelder dig her →

Tak for jeres deltagelse i vores august-arrangementer
I den første måned efter sommerferien har vi været særdeles sociale. Det har været en fornøjelse at møde allerede kendte og en masse nye personer, der interesserer sig for BIM.

Tusind tak til alle jer der deltog i Archicad Summer Camp ’22, Archicad 26 LaunchParty og/eller BIM for landskabsarkitekter gå-hjem-møder hos LYTT og JUUL FROST Arkitekter.  

Vil du opdateres på BIM?
VI har sat Archicad-kurser i kalenderen for resten af året, så der er masser af muligheder for at blive opdateret på dine BIM-kompetencer.

Se vores kursuskalender her →

Nyhedsbrev fra GRAPHISOFT Center Danmark?
Den første tirsdag i måneden udsender vi vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om stort og småt inden for BIM. Hvis du vil modtage månedsnyheder fra os, kan du skrive dig op på Graphisoft Center Danmarks mail-liste her → 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047