23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svanemærket modulbyggeri fra JYTAS A/S

Svanemærket er nordens officielle miljømærke, og målet med det er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug til genbrug. Hos JYTAS har bæredygtighed altid været på agendaen, og vi dygtiggør os hele tiden på området.

Vi går meget op i, at vi kan sætte flueben ved alle krav og ser på helheden i byggeriets livscyklus, som gavner både mennesker, miljø og jordens ressourcer. Svanemærket er noget JYTAS har arbejdet sig hen imod i flere år ved bl.a. at sørge for, at bygningerne har lavt energiforbrug, godt indeklima samt bygges uden sundhedsskadelige stoffer og med bæredygtigt, certificeret træ.

JYTAS’ dygtige medarbejdere Jesper Nielsen og Natalia Partenieva er netop blevet konsulenter i svanemærket byggeri, og siger: ”Det er meget interessant at sætte sig helt ind i de generelle principper for svanemærket byggeri, og hvilke elementer vi som totalentreprenør skal være opmærksomme på. Nu er vi klædt rigtig godt på til at kunne opføre JYTAS’ første svanemærkede børneinstitution, som allerede er godt undervejs i produktionen”.

Står I og mangler hurtig levering på nye kontorfaciliteter eller måske endda en svanemærket børneinstitution? Så tøv ikke med at ringe og få en uforpligtende snak på tlf. 8694 6800.

JYTAS A/S
Århusvej 211
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763647

Send til en kollega

0.047