23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren VVS-beregner på plads

Rasmus Nørgaard Andreassen mener, at grundig kalkulation er fundamentet for succesfuld projektstyring. Han har siden 1. april 2022 haft fast base hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg som VVS-beregner.

Siden starten af april har Rasmus Nørgaard Andreassen på langt de fleste hverdage taget turen fra hjemmet i Herning til Silkeborg. Han er nemlig blevet ansat som VVS-beregner hos Henning Mortensen a/s.

Kalkulation er grundstenen
Arbejdsdagene går primært med at beregne og udarbejde tilbud på VVS-entrepriser og andre tværfaglige projekter, der også indeholder for eksempel el, ventilation, sprinkler eller sikring. Desuden står han for at følge op på afgivne tilbud, leverandører og kunder samt at sikre en effektiv overlevering til projektlederne hos Henning Mortensen a/s.

»Jeg regner alle tilbud helt fra bunden – hver gang«, fortæller Rasmus Nørgaard Andreassen. Han mener, at grundig kalkulation er fundamentet for succesfuld projektstyring.

Specialist i mellemstore og store VVS-tilbud
Rasmus Nørgaard Andreassen er oprindeligt udlært VVS- og blikkenslager. Siden 2015 har han udelukkende arbejdet med kalkulation af VVS-projekter i alle størrelser. Det er altså en erfaren VVS-beregner, der er kommet med på holdet hos Henning Mortensen a/s.

Senest kommer Rasmus Nørgaard Andreassen fra en stilling hos Nørhede VVS Beregning. Tidligere har han været ansat hos Brøndum, hvor han primært har stået for kalkulation af VVS-tilbud i størrelsesordenen 1 mio. – 100 mio. kroner.

»For mig var det attraktivt at komme til en teknikentreprenør, der kan tilbyde hele teknikpakken. På den måde oplever kunderne ikke grænsefladerne mellem de tekniske fag, som kan give anledning til udfordringer og tvister«, siger Rasmus Nørgaard Andreassen.

Han ser det som en stor fordel for kunderne hos Henning Mortensen a/s, at de kun behøver at forholde sig til én leverandør, når det kommer til tekniske løsninger.

Sætter pris på godt samarbejde og fleksibilitet
»Selvom jeg er havnet i en forholdsvis stor virksomhed, så føles den faktisk lille. Her taler alle med alle. Jeg oplever åbne døre hos ledelsen, korte beslutningsveje og et rigtig fint samarbejde på tværs af fag og afdelinger. Det giver optimale tekniske løsninger – og det kommer både kunder og medarbejdere til gode«, mener Rasmus Nørgaard Andreassen.

Noget af det, han er særligt glad for i sit nye job, er kollegaerne og fleksibiliteten i hverdagen.

»Jeg har stor frihed til selv at planlægge mine arbejdsdage. Min faste arbejdsplads er kontoret i Silkeborg, men jeg kan også arbejde fra afdelingerne i Aarhus eller Herning – og kræver familielivet en halv eller en hel hjemmearbejdsdag af og til, er det også en mulighed«, slutter Rasmus Nørgaard Andreassen.

--

Gør som Rasmus – bliv beregner hos Henning Mortensen a/s
Netop nu søger vi en erfaren el-beregner, som skal styrke vores tilbudsarbejde yderligere.

>> Læs hele stillingsopslaget og søg jobbet her. 

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129

Send til en kollega

0.047