23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Raundahl & Moesby byder 8 praktikanter velkommen

Raundahl & Moesby har i løbet af august måned budt 8 praktikanter fra Ingeniør- og Bygningskonstruktøruddannelserne velkommen. De er startet på et 20 ugers praktikforløb i virksomheden og var inviteret til Introdag.

Praktikanterne er tilknyttet byggepladser over hele landet, og den 25. august var de inviteret til introdag. Dagen gav dem vigtig viden om Raundahl & Moesby og inkluderede et besøg på BaseCamp, Aarhus, hvor Raundahl & Moesby opfører et 21.000 m² stort ungdomsboligbyggeri i op til 18 etager for BaseCamp Student.

 Fataneh Safar glæder sig til praktikforløb
 Fataneh Safar er en af de nye praktikanter. Hun er uddannet bygningsingeniør fra DTU og er i gang med sin kandidat i byggeledelse. Hun fortæller: ”Praktikantdagen var rigtig god og lærerig. Det var dejligt at få ansigter på alle de andre praktikanter, og vi fik et godt indblik i, hvordan R&M agerer i byggeriet - og så var det spændende at besøge BaseCamp. Jeg har valgt R&M til mit praktikforløb fordi jeg fik dem anbefalet, og fordi de opfører rigtig mange spændende byggerier – også i Aalborg hvor jeg studerer. Samtidig har de fastansat 27 praktikanter indtil nu, og det er flot og væsentligt, synes jeg. Jeg glæder mig til de 20 uger hos R&M.”

 Værdiskabende totalentrepriser og bæredygtighed
 CEO Carsten Raundahl gennemgik på introdagen R&M’s værdisæt, og hvordan idégenerering går hånd i hånd med god byggeøkonomi. Derefter blev der fortalt om bæredygtighed og de ambitiøse mål, som R&M har både i forhold til bæredygtighed og biodiversitet. Sidst blev R&M’s helhedsorienterede tilgang til projekterne bl.a. igennem egen Teknik & Design afdeling gennemgået

Raundahl & Moesby A/S
Klamsagervej 15
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32297374

Kontaktperson

BK
Betina Kirkegaard
Administrationschef
+45 2382 9962 bk@raundahl-moesby.dk

Send til en kollega

0.048