23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Henter gammel kending som ny leder for blikafdeling

Henning Mortensen a/s har pr. 1. august 2022 ansat Lars Rønning som ny leder for blikafdelingen – en afdeling med omkring 20 faglærte blikkenslagere og værksteder i både Silkeborg og Herning.

Lars Rønning er ny mand i spidsen for blikafdelingen hos Henning Mortensen a/s. Han afløser Bo Enemark, som har valgt at fratræde sin lederstilling.

Kendt ansigt hos Henning Mortensen a/s
For mange vil den nye afdelingsleder hos Henning Mortensen a/s være et kendt ansigt, idet Lars Rønning oprindeligt er udlært blikkenslager i huset og efterfølgende var ansat som svend gennem 10 år. Da han tilbage i 2002 valgte at opsige jobbet som blikkenslager hos Henning Mortensen a/s, var det for at udfordre sig selv i nye rammer.

I den mellemliggende periode har Lars Rønning arbejdet i forskellige typer håndværksvirksomheder – de seneste syv år som projektleder inden for teknisk isolering med ledelsesansvar for mere end 15 montører.

Samme virksomhed men alligevel forandret
Lars Rønning returnerer til en virksomhed, som gennem flere år har oplevet kraftig vækst.

»Da jeg rejste for 20 år siden, var Henning Mortensen a/s en lokal håndværker i Silkeborg med 30-40 medarbejdere, der primært beskæftigede sig med VVS- og blikopgaver. Nu er jeg kommet tilbage til langt over 200 kollegaer fordelt på afdelinger i Silkeborg, Aarhus og Herning samt større fag- og teknikentrepriser i hele landet – og med kompetencer, der foruden VVS og blik, nu også omfatter el, sikring, sprinkler og ventilation«.

Sådan beskriver Lars Rønning udviklingen hos Henning Mortensen a/s, hvor han har fået overdraget ansvaret for en travl blikafdeling, der varetager alt fra simple reparationsopgaver til større anlægsopgaver i forbindelse med tag- og facaderenoveringer og nybyggeri.

Skal udvide afdelingen med flere blikkenslagere
»Selv om der er sket rigtig meget hos Henning Mortensen a/s de seneste år, så er der stadig mange velkendte ansigter. Jeg vender tilbage med masser af erfaring og nye perspektiver i rygsækken«, siger Lars Rønning. Han slutter:

»Jeg er glad for at være retur i firmaet og ser frem til i samarbejde med svendene at videreudvikle og optimere blikafdelingen yderligere. Som noget af det første skal jeg have udvidet afdelingen med et par dygtige blikkenslagere og mindst én lærling mere – for jeg har været så heldig at overtage en temmelig fyldt ordrebog«.

Blikkenslager på jagt efter nye udfordringer?
Ring til Lars Rønning på telefon 40 86 93 10 og hør mere om de aktuelle jobåbninger inden for blik hos Henning Mortensen a/s. Eller læs stillingsopslagene her:

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129

Send til en kollega

0.031