23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Borgmester Lars Krarup om udviklingen for boligprojekter

Vi har snakket med borgmester Lars Krarup om udviklingen for boligprojekter i Herning.

Investorer og udviklere af boligprojekter har al mulig grund til at interessere sig for Herning i fremtiden istedet for kun at kigge på Århus og København. Her er en udvikling i gang hvor ca. 1/4 af grundarealet i bymidten, i den nærmeste fremtid vil blive omdannet til et nyt og attraktivt boligområde.

 Herning er en ung og dynamisk kommune med et løsningsorienteret byråd, der modsat hvad man tror, anvender lokalplanen som et dynamisk planlægningsværktøj, hvis man har det rigtige projekt. 

 I Herning tror man på fremtiden og aktuelt er der et behov for mellem 400 til 450 nye boliger om året fordi byen og kommunen vokser. Det er en oplagt mulighed for professionelle udviklere at gribe mulighederne og gennemføre et attraktivt boligprojekt som f.eks. BBB ejendomme har gjort. 

 BBB ejendomme bygger i øjeblikket 42 eksklusive lejligheder centralt i Herning hvor næsten alle lejligheder er udlejet 8 måneder før byggeriet står færdigt. 

 Hør hele interviewet med Hernings borgmester Lars Krarup, hvor han fortæller om Herning udvikling og mulighederne for at investerer i Herning: KLIK HER!

JCN Bolig A/S
Rymarken 2
8210 Aarhus
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12245343

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047