23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stjernedrys på byggepladsen i Aarhus

De danske mestre i basketball sender deres store stjerne QJ Peterson forbi Danmarks store specialister i boligbyggeri.

JCN Bolig havde tirsdag besøg på byggepladsen i Åbyen, Aarhus af QJ Peterson fra Bakken Bears. I Åbyen er firmaet i gang med 25.000 kvm. blandet boligbyggeri på 4 forskellige byggefelter. Almene boliger samt boliger for 2 private investorer og et tysk pensionsselskab.

Besøget var en markering og en tak fra QJ Peterson side ift. det personlige JCN Bolig-sponsorat vi tegnede i sommeren 2020. Men som projektledelsen på byggepladsen noterede sig, så var det rigeligt tak, at QJ var med til at spille Bakken Bears i Champions League for første gang nogensinde for et dansk hold. Og så er der lidt mindre larm fra de herningensiske kolleger med megen snak om FCM i Champions League i fodbold. Aarhus kan også!!

QJ gav en lektion i streetbasket i den rå beton, der danner fundamentet og rammerne om det nye centralt beliggende byggeri på Søren Frichs Vej i Aarhus. Den amerikanske topspiller er en af de største stjerner i basketball, der nogensinde har sat sine fødder på dansk jord. QJ er kommet til Danmark for at vinde et mesterskab. Længere er den ikke. I den grad befriende at møde en spiller, som slet ikke kender Janteloven. Det må godt smitte en lille smule af på danskerne… og JCN Bolig…

Nu bliver det spændende at følge QJ, og vi kan allerede se, at han kan gøre en forskel i den danske liga. QJ Peterson er 26 år, opvokset i Maryland USA, hvor han er gået igennem collegesystemet. Siden har han været i draften til NBA inden han påbegyndte det europæiske eventyr for 3 år siden.

JCN Bolig A/S
Rymarken 2
8210 Aarhus
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12245343

Kontaktperson

FVTR
Flemming V. T. Rasmussen
Adm. direktør
+45 27247720 fr@jcn-bolig.dk

Send til en kollega

0.063