23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BAYO.S skruefundamenter fås nu også hos Grønfeld Byggecenter

Vi har udvidet vores net af forhandlere af BAYO.S skruefundamenter, så du nu også kan købe vores produkter hos Grønfeld Byggecenter i Ebeltoft.

Vil du også være forhandler af BAYO.S skruefundamenter, så kontakt salgschef Henrik Christensen på tlf. 4193 3952 for at høre nærmere.

Brug BAYO.S skruefundamenter i stedet for beton.

Er du i gang med et udendørs byggeprojekt, hvor du har brug for, at noget står stabilt og fast? Så tænker du måske, at det tager lang tid at støbe et fundament, inden du overhovedet kan komme i gang med det sjove.

Løsningen er BAYO.S skruefundamenter. De kan bruges til alle typer af byggeopgaver omkring hjemmet. Du slipper for at grave huller, fjerne jord, blande beton og så vente på, at det hærder.

Metalspidsen på skruefundamentet sørger for at knuse småsten eller skubbe dem og trærødder væk. På den måde kan du nemt skrue fundamentet i jorden, hvor det passer dig.

Skruefundamenterne er også et sikkert og miljøvenligt alternativ til støbte fundamenter.

Fordelene ved BAYO.S skruefundamenter er blandt andet:
✔ Hurtige at montere
✔ Ingen ventetid
✔ Intet tungt arbejde
✔ Kan monteres gennem eksisterende belægning
✔ Miljøvenligt – ingen beton i jorden

BAYO.S skruefundamenter forhandles gennem et bredt net af forhandlere fordelt over hele landet. Butikkerne har hele vores sortiment af såvel faste som forlængbare skruefundamenter samt udlejning af værktøj til montering.

Kontakt personalet i butikkerne, som kan fortælle dig om alle fordelene ved BAYO.S skruefundamenter til dine projekter omkring huset.

Vil du også være forhandler af BAYO.S skruefundamenter, så kontakt BAYO.S salgschef Henrik Christensen på tlf. 4193 3952 for at høre nærmere.

Læs mere om BAYO.S skruefundamenter på www.bayosskruefundamenter.dk

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.047