23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere certificerede rådgivere hos rådgivende ingeniører

Erasmus & Partneres investering i medarbejdernes ambitioner betyder at både samarbejdspartneres behov for kompetent rådgivning og nye lovkrav dækkes

En certificering er en blåstempling

En certificering gør selvfølgelig ikke medarbejderne til bedre rådgivere, men det betyder en blåstempling af firmaets arbejde og sikrer, at alle inden for branchen taler samme sprog, ligesom det kan sætte gang i processer, der yderligere sikrer kvaliteten og ensartetheden af firmaets arbejde. Ændringer i lovkrav vil naturligt afføde nogle certificeringer, mens interesse, engagement og ønsket om at kunne løse specifikke opgaver er drivkraft bag andre.

Certificeret statiker og brandrådgiver

Skaren af certificerede medarbejdere udvides efterhånden som nye muligheder, lovkrav, ønsker og behov dukker op, og lige nu tæller Erasmus & Partneres stab bl.a. en certificeret brandrådgiver (BrandKlasse 2) og en certificeret statiker (KonstruktionsKlasse 2), der udfører attesteringer og kontrol både som enkeltstående opgaver og som led i den overordnede projektering af større byggerier, hvor ingeniørfirmaet rådgiver og udfører beregninger, ingeniørtegninger og dokumentation.

 Certificeret i bæredygtigt byggeri og anlæg

Efterhånden som bæredygtigt byggeri rykker frem på dagsordenen i byggebranchen, vil Erasmus & Partneres stab af rådgivere i bæredygtighed og DGNB konsulenter, der bl.a. udfører LCA beregninger til at identificere de bæredygtige valg i byggeriet, også udvides. Det samme gælder ingeniørfirmaets eksperter i at tackle nogle af de problemer, klimaændringerne medfører. Her sørger en regnvandskonsulent og kloakmester for, at der i nye byggeprojekter kan tages hånd om store mængder regnvand på miljømæssig forsvarlig vis og for at dimensionere fremtidssikrede afløbs- og kloakanlæg.

 Højt ambitionsniveau gavner kunder

- Vi forsøger at have fingeren på pulsen hos vores samarbejdspartnere og kunder, og vi uddanner og udvider medarbejderstaben, efterhånden som der er brug for specielle kompetencer. Vi sætter en ære i at holde et fagligt højt ambitionsniveau, så vi kan rådgive vores kunder fornuftigt, forsvarligt og fagligt korrekt, siger direktør og ingeniør Lasse B. Jørgensen fra Erasmus & Partnere, der dækker alle fagområder inden for teknisk rådgivning til bygge- og anlægsbranchen.

Erasmus & Partnere A/S
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28493584

Kontaktperson

UOL
Ulla O. Linna
ulla@erasmus.dk

Send til en kollega

0.047