23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hold pilleovnen kørende med træpiller fra Wals.dk

På Wals.dk kan du bestille træpiller med meget høj brændværdi. Du kan bestille 60 og 90 sække á 15kg til konkurrencedygtige priser.

Efteråret begynder at lade sig mærke. Kulden begynder at banke på døren. Du ejer sikkert en træpilleovn. Du er en meget forudseende person og overvejer, hvor du skal hente de træpiller, som skal holde din pilleovn kørende denne vinter. Dengang du skiftet din brændeovn ud, blev det klart for dig, at din nuværende træpilleovn har vist sig at være en rigtig god investering. Det siger sig selv, at brugen af træpiller som brændsel er mere økonomisk end alternativerne. Det gør sig gældende for fyringsolie, fjernvarme, propangas og elektricitet.

Træpiller er et biobrændsel, der er meget bæredygtigt, fordi træer kan plantes på ny. De stammer fra blandt andet fyrretræ, som bliver afbarket, findelt, tørret og komprimeret til små piller. Når du vælger træpiller, er det vigtigt, at du går efter træpiller, der øger virkningsgraden på din pillebrændeovn. På den måde udnytter du brændslet fuldt ud. Det giver nogle mærkbare besparelser, fordi du har valgt træpiller med høj brændværdi. Træpillernes må nemlig ikke have et højt indhold af aske, svovl og vand. Det har stor betydning, fordi det drejer sig om ting, der kan påvirke træpillernes brændværdi negativt.

Wals.dk kan du bestille træpiller med meget høj brændværdi. Du kan bestille 60 og 90 sække á 15kg. Der er tale om træpiller på 6 mm af mærket Heatlets til konkurrencedygtige priser. Du vælger selv, om det skal være Standard eller Premium. Den Premium udgave består af 100 % rent nåletræ. Træpillerne bliver primært fremstillet af fyr og gran. På Wals.dk kan du finde flere træpiller, som kan holde din træpilleovn kørende denne vinter.

Gå ind på vores hjemmeside og bestil dine træpiller: https://wals.dk/product-category/braendsel/traepiller/6-mm-traepiller/

 

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72 34 44 04

E-mail: kundeservice@wals.dk

 

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.049