23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM skaber overblik - nyhedsbrev GCDK 0920

I det seneste nyhedsbrev fra Graphisoft Center Danmark kan du blandt læse et interview med CG Jensen, byde velkommen til Mette Norja og se vores Archicad opgraderingswebinar.

CG Jensen er en af Danmarks førende entreprenører og er ansvarlig for en række af landets største  havne- og anlægsprojekter. Kunderne omfatter blandt andet Vejdirektoratet og Banedanmark. CG Jensen er også involveret i en række større byggerier, blandt andet Rødovre Port, en 37.500 m2 stor bydel, der er under opførelse ved Rødovre station. Vi har talt med Henrik Graversen, projektleder hos CG Jensen, om hvordan BIM optimerer deres processer.

Læs interview med CG Jensen >> 

Derudover byder vi i vores seneste nyhedsbrev velkommen til Mette Norja, linker til vores Archicad 24 opgraderingswebinar og slår et slag for buildingSMART Nordic Conference.

Velkommen til...
I august havde vi fornøjelsen af at byde Mette Norja 'velkommen til' som en del af vores lille, dedikerede team. Mette er salgskonsulent med 30+ års erfaring inden for salg og kundeservice fra mange forskellige brancher. 

Se hele vores team her >> 

Opgraderingswebinar 
3. september afholdt vi Archicad 24 opgraderingswebinar, hvor vi gennemgik de nye funktioner. 

Se Archicad 24 opgraderingswebinar her >> 

buildingSMART Nordic Conference 
Fri adgang til data, udvikling og implementering af nye teknologier og øget samarbejde er treeningeheden, der effektiviserer byggebranchen. 23. september afholder buildingSMART Danmark den første nordiske buildingSMART-konference med masser af interessante oplægsholdere og projektpræsentationer. Kom og bliv inspireret af frontløberne indenfor anvendelse af åbne standarder og fælles filformater.

Tilmeld dig buildingSMART Nordic Conference her >> 

BIM-kurser
Kalenderen står på efterår, hvilket er en oplagt mulighed til at øge dine kompetencer med et BIM-relateret kursus. Den kommende måned afholder vi blandt andet kurser i Archicad (både for bygnings- og landskabsarkitekter), BIMx og Twinmotion. Har du særlige ønsker til et skræddersyet kursus, er du velkommen til at kontakte os ‒ så finder vi en løsning, der passer dig.

Se vores kursusdatoer her >> 

Nyhedsbreve fra Graphisoft Center Danmark?
Er du interesseret I at modtage nyhedsbreve fra GRAPHISOFT Center Danmark? Så skriv dig op på vores mailliste via dette link >>  

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047