23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Talis M54 - nye elegante køkkenarmaturer fra hansgrohe

hansgrohe præsenterer Talis M54 – et nyt køkkenarmatur, der med sin eksklusive sort matte overflade giver genklang af minimalisme og industriel, nordisk stil.

Med sin stilrene silhuet, sit rene, nordiske udtryk og et farvekoncept, der emmer af tidløshed, står hansgrohe Talis M54 køkkenarmaturet som et solidt og overbevisende ikon for tidens design. Med tre forskellige design-varianter og muligheden for at vælge 3 forskellige overflader, er armaturet ikke bare skabt til at passe ind i én type af køkkener, men finder uhindret og på elegant manér sin plads i ethvert køkkenmiljø.

Armaturet udstråler en elegance, der med industrielle undertoner, samt stilfulde og yderst funktionelle elementer, gør den ideel til brug i det private. Uanset hvilken model du vælger; den L-formede, den U-formede eller modellen med højbuet tud, og om du vælger; krom, rustfrit stål eller eksklusiv mat sort overflade, så omdanner armaturet køkkenvasken til hele køkkenets stilbevidste midtpunkt.

Køkkenets funktionelle midtpunkt
Talis M54 armaturets langstrakte silhuet forstærkes af det slanke greb og den strømlinede armaturkrop. Armaturet synes at være designet ved en enkelt uafbrudt streg, og afspejler dermed en vis mængde af renhed og elegance. Både koldt- og varmtvandssymbolerne, der befinder sig under armaturets greb, og luftblanderen, der diskret gemmer sig i tuden, er så godt som usynlige. Trods deres diskrete fremtoning, formår de dog stadig at tilføje et vist element af designfinesse til armaturets udtryk. Skønheden ligger i detaljen, og selv den sorte udtræksslange er designet så den til perfektion matcher armaturets overflade.

Det ergonomiske greb giver dig fuld kontrol over indstillingen af vandmængde og temperatur. Den klare og insisterende stråle, har en gennemstrømsmængde på 7 l/min, og fylder derfor lynhurtigt selv større gryder. Brusestrålen i armaturets udtræksbruser er derimod yderst energibesparende, da dens vandforbrug er begrænset til 3,5 l/min. Mængden af vandstænk er dertil formindsket betydeligt, så udtræksbruseren fungerer ideelt til lettere rengøring af madrester.

Det intuitive betjeningsgreb er ekstremt enkelt og beskedent i sin fremtoning. Armaturets udtræksbruser gør det nemt at rengøre hele vasken, og slangen er endda lang nok til, at den kan nå ting uden for vasken, fx vindueskarmens potteplanter.

Talis M54 køkkenarmaturerne er godkendt til drikkevand i Norden. Se alle produkterne på hansgrohes hjemmeside.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047