23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Autoriserede arbejdsmiljørådgivning ved DMR

Omkring 1 mio. erhvervsaktive har ondt i ryggen i større eller mindre grad. Forkerte arbejdsformer og arbejdspladsindretninger kan føre til nedslidning, arbejdsskader og dårlig trivsel.

Indstillinger af borde og stole, indretning af arbejdspladser, arbejdsstillinger mv. er vigtige – også i en periode hvor mange medarbejdere arbejder hjemme.

DMR Arbejdsmiljø kan rådgive om ovenstående – ligesom vi kan rådgive om f.eks. risikofaktorer ved skærmarbejde, sygefravær blandt personer med siddende arbejde, ensidigt gentaget arbejde og ensidigt belastet arbejde og meget mere.
Desuden kan vi give en instruktion i brug af tekniske hjælpemidler og instruktion af medarbejdere, f.eks. ved individuelle gennemgange, hvor det sikres, at den enkelte medarbejder får den rette instruktion og ergonomi undervisning, hvor det sikres, at virksomheden opnår et højt niveau omkring instruktion og forebyggelse.
I DMR søger vi helhedsløsninger, som fremmer arbejdsmiljøet og driften i den enkelte virksomhed.

Korrekt inventar og udstyr til medarbejderne mindsker risikoen for unødige belastninger og efterfølgende sygefravær – omkostninger der kan være større end omkostningerne til indkøb af korrekt inventar og udstyr for mange virksomheder.

Hvis I har brug for rådgivning så kontakt fysio- og ergoterapeut Conny Heden Berggreen på chb@dmr.dk eller 25 50 55 46. Conny Berggreen fra DMR Arbejdsmiljø hjælper dagligt medarbejdere med gode råd, nye arbejdsstillinger, indretning og sjove øvelser for alle.

I DMR Arbejdsmiljø har vi mange ”indgangsvinkler” til indsatser på det ergonomiske område, og vi rådgiver eksempelvis om:

  • Arbejdsstillinger og bevægelser, herunder hvordan kan de optimeres.
  • Indretning af arbejdspladsen, hvordan undgås eksempelvis vrid?
  • Indretning af kontorarbejdspladser, herunder indstilling af borde og stole, risikofaktorer ved skærmarbejde, sygefravær blandt personer med siddende arbejde mv.
  • Løft, træk og skub – hvornår er påvirkningen en fremmende faktor for din sundhed og hvornår er det en belastning for kroppen?
  • Tunge løft, hvad er definitionen, hvor farligt er det og hvordan undgås det?
  • EGA og EBA (ensidigt gentaget arbejde og ensidigt belastet arbejde).
  • Kortlægning af EGA og EBA og udarbejdelse af den lovpligtige handlingsplan på området.
  • Instruktion i brug af tekniske hjælpemidler.
  • Instruktion af medarbejdere, eksempelvis ved individuelle gennemgange, hvor det sikres, at den enkelte medarbejder får den rette instruktion.
  • Ergonomi undervisning, hvor det sikres, at virksomheden opnår et højt niveau omkring instruktion og forebyggelse.
  • Ondt i ryggen, må vi så gå på arbejde og må vi løfte noget?
  • Smerter i kroppen, hvornår er det et faresignal, og hvornår er det bare ”opbygning af kroppen”?

I DMR søger vi helhedsløsninger, som fremmer arbejdsmiljøet og driften i den enkelte virksomhed.

DMR A/S
Hårup Østervej 3
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14249141

Kontaktperson

Lars Mortensen
Markedsdirektør, civilingeniør, DGNB-konsulent
+45 40760666 lmn@dmr.dk

Send til en kollega

0.049