23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opgrader din online værktøjskasse

Arbejder du med befugtning, affugtning og køling? Så kan du få din online værktøjskasse opgraderet kvit og frit på Condairs hjemmeside.

Hos Condair A/S mener vi, at det skal være nemt for blandt andet rådgivere, installatører og teknikere at beregne og hjælpe kunderne med deres projekter. Derfor stiller vi kvit og frit en række online værktøjer og redskaber til rådighed.

På vores hjemmeside finder du blandt andet et beregningsværktøj til energibesparelse og en til at beregne behovet for befugtning, en række nyttige apps samt korte, tekniske videoer om alt lige fra, hvordan du anvender et HX diagram, til hvordan en resistiv dambefugter virker.

Find en oversigt over alle Condairs gratis beregningsværktøjer på vores hjemmeside. 

Beregningsprogram hjælper dig med at finde den rigtige befugter

Når du er i designfasen af et projekt og skal finde en løsning til befugtning, kan beregningsprogrammet Help hjælpe dig.

Condair Help giver dig mulighed for at vælge, konfigurere og tilpasse forskellige befugtere til dine specifikke krav til luftfugtigheden. Help giver dig mulighed for at specificere udstyr til at passe til forskellige typer anlæg og vælge fra en bred vifte af tilbehør og betjeningsmuligheder.

Prøv og læs mere om beregningsprogrammet på vores hjemmeside.

 

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537

Send til en kollega

0.047