23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Randal Beton levere betonfliser til Bjarke Ingels-projekt

Randal Beton er blevet udpeget til at levere unikke betonfliser til det spektakulære boligbyggeri - AARhus - på havnefronten i Aarhus.

Boligprojekt AARhus er tegnet af Bjarke Ingels Group. Det omfatter 251 lejligheder og en række aktivitetshuse, der ligger på en 7100 m2 stor grund på Aarhus’ havneområde. For at opnå det rette udtryk og skabe sammenhæng mellem inde- og uderum var det arkitektens ønske, at hele byggeriet skulle omkranses af store, rustikke betonfliser.

Stiller krav til leverandørerne
Det blev Randal Beton i samarbejde med Buus Anlægsgartner i Brabrand, der blev valgt som leverandør af betonfliserne, der er en meget lille del af det store projekt. Når man skal levere til de helt store, som Bjarke Ingels Group må siges at være, stiller det store krav til kvalitet, præcision og levering.

På projekter i denne størrelse er der en klar og stram tidsplan, som vi som underleverandør naturligvis skal overholde. Det er altafgørende, at vi kan levere den aftalte mængde, i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid, så projektet kan køre planmæssigt.

Betonfliser med kostet overflade 
Det har været vigtigt for arkitekten og bygherrerne Ruden Kilden og Michael Mortensen, at betonfliserne skulle have et moderne og rustikt udtryk. Dette udtryk har Randal Beton formået at skabe med såkaldt kostede overflader. Det giver variation og et naturligt spil i betonfliserne.

Randal Beton har leveret ca. 450 betonfliser i en række forskellige størrelser, typisk 100X200 cm gennem en periode på 120 dage. Det er både kørerfliser, der kan modstå tung trafik og fliser, der kan klare let trafik. Vil du gerne opleve den unikke flisebelægning? Så besøg Bassin 7 på Århus Havn eller se flere referencer på specialfliser på Randal Beton's hjemmeside.

Mangler du lige prikken over i'et til et bolig- eller anlægsprojekt
Så kontakt Randal Beton. Vores speciale er specialudviklet betonelementer til både store og små bygge- og anlægsopgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os – vi leverer i hele Danmark.

 

Randal Beton ApS
Egeskovvej 161
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29315027

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047