23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den første Avant 860i solgt i Jylland

Avant Danmark har leveret den første Avant 860i solgt i Jylland til Lars fra Lalgaard Kloak Service beliggende i Kibæk, lige uden for Herning.

Den første Avant 860i i Jylland er netop blevet leveret til Lars fra Lalgaard Kloak Service, beliggende i Kibæk lige uden for Herning.

Det er ikke første gang Lars har en Avant, da han tidligere har handlet maskine hos Avant Danmark i Låsby. Lars har altid været glad for Avant, men blev desværre mødt af en ihærdig sælger, der overbeviste ham om at prøve noget nyt.

Det blev dog kun til 49 arbejdstimer i den nye maskine. før Lars skiftede til Avant igen. Lars havde konstateret at han slet ikke kunne se, hvad der foregik foran den røde maskine, og det overblik han tidligere havde haft i Avanten var væk. Han måtte altså tilbage til Avanten igen. 

Siden Lars havde Avant er der kommet en ny model til – nemlig den store Avant 860i. Da Lars har mange tunge løft, faldt valget netop på denne model, som med en løftekapacitet på hele 2.000 kg og en egenvægt på kun 2.540 kg passede perfekt til Lars’ behov. Den lave egenvægt betyder naturligvis at den kan transporteres på trailer. 

Avant 860i har desuden Avants højeste løftehøjde på hele 350 cm til bunden af redskabspladen og leverer hele 80 liter olie i minutter. Det betyder at den kan køre med alle Avants +260 redskaber. 

Lars er endnu en gang glad for at sidde i en grøn maskine, hvor løftekapacitet, stabilitet og ikke mindst udsyn er helt i top!

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.047