23948sdkhjf
Del siden
Annonce

hansgrohe Rainfinity - brusebad i en ny dimension

Med Rainfinity sørger hansgrohe for en helt speciel bruseroplevelse. Rainfinity er en trendsætter med sin afrundede form og den nye vægtilslutning, og de moderne mathvide overflader. Produkterne har vundet den anerkendte designpris iF Gold Award

Rainfinity-hovedbruseren indhyller kroppen i vand fra hoved til fødder. Den nyskabende vægtilslutning gør det også muligt at holde hovedet i tørvejr. Hovedbruserens hældningsvinkel kan justeres mellem 10° og 30° til den ønskede position, eksempelvis hvis du ikke vil have vand i håret eller ansigtet. Den nye bruseroplevelse understøttes også af strålefladens let afrundede form og stråleåbningerne, der er placeret forskudt på stråleskiven. Denne kombination får vandstrålerne til at omfavne hele kroppen i bløde dråber, frem for hovedsageligt at ramme hoved og skuldre oppefra.

Det har aldrig været så oplivende at stå i regnen

De tre stråletyper i Rainfinity-hovedbruseren gør det daglige brusebad til en ganske særlig nydelse. Man opnår maksimal afspænding med den mikrofine PowderRain-stråle, hvor tusindvis af dråber indhyller kroppen i blide og lydsvage dråber – ren forkælelse. Fra stråleskivens midte strømmer stråletypen Intense PowderRain, der med sine koncentrerede stråler er god til at skylle shampoo ud af håret. RainStream har en opkvikkende effekt med kraftige, perlende enkeltstråler, som masserer skuldre og ryg. I håndbruseren erstattes RainStream af en MonoRain-stråle, der målrettet og kraftig har en regenererende velværeeffekt på arme og ben.

Det ekstraordinære brusebad

Det brede Rainfinity-sortiment byder på mange muligheder for at indrette bruseområdet efter egne, individuelle ønsker: Væg- eller loftinstallation, hoved- eller håndbruser, med én eller tre forskellige stråletyper, en håndbruser i klassisk design eller i den geometriske stavform – designfriheden vil ingen ende tage. I sortimentet findes også en Showerpipe – et brusersystem bestående af hoved- og håndbruser samt en bruserstang – som helt ny design-arketype med praktiske hylder og separat, indbygget bruserstyring. Sortimentet fuldendes af en skulderbruser med integreret, stor hylde, der både visuelt og funktionelt bliver et highlight på badeværelset.

Find mere information om Rainfinity-bruserprogrammet på www.hansgrohe.dk

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

LH
Laura Henriksen
Nordisk marketingschef
+45 22990176 laura.henriksen@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047