23948sdkhjf
Del siden
Annonce

By popular demand: Engelsk udgave af IFC-guiden

I vores seneste nyhedsbrev skriver vi bl. a. om den spritnye engelske udgave af IFC-guiden, om et webinar om, hvordan du høster de lavthængende digitaliseringsfrugter, hvordan ArchiFrame gør det nemmere at bygge med træmoduler.

Vidensdeling og tværfagligt samarbejde via åbne standarder på tværs af software og fagdiscipliner er vejen til en mere effektiv og bæredygtig byggebranche. For at udbrede anvendelsen af åbne standarder på tværs af byggeriets værdikæde har buildingSMART Danmark, der er en del af Molio – Byggeriets Videnscenter, udgivet IFC-guiden, der gennemgår, hvordan man håndterer IFC-udveksling med Revit og ARCHICAD. IFC-guiden er den første af sin art og for at understøtte den internationale udbredelse af åbne standarder er IFC-guiden nu publiceret i en engelsksproget udgave. Den engelske version af IFC-guiden er udgivet af buildingSMART Danmark med bidrag fra Schmidt Hammer Lassen, Molio og GRAPHISOFT Center Danmark.

Du kan downloade den engelske udgave af IFC-guiden her >>

Derudover er et webinar om fem lavthængende digitaliseringsfrugter, en video, der viser, hvordan du skitserer skæve vægge i ARCHICAD, et par nyheder fra bloggen og vores kursuskatalog, de fortællinger, vi har valgt at bringe i vores maj nyhedsbrev.

Lavthængende digitaliseringsfrugter
14. maj er Molio vært for et webinar om fem lavthængende digitaliseringsgevinster, der tager udgangspunkt i klummen fra april-udgaven af Arkbyg, ”Mange af byggeriets digitaliseringsgevinster ligger lige foran vores fødder”,  Oplægsholderne er lig klumme-skribenterne, dvs. Tore Hvidegaard (3dbyggeridanmark), Símon Ólafsson (IKT-lederne) og Thomas Graabæk (Graphisoft Center Danmark).

Tilmeld dig webinariet her >>  

Video: skrå og buede vægge
Skitsering af skrå og buede vægge er en relativt simpel opgave, når du har det rette BIM-værktøj. Vægge, dæk og vinduer tilrettes løbende, og du kan nemt kombinere skrå, krumme vægge og vinduer i dit byggeprojekt. Vi har lavet en video, der trin-for-trin fører dig igennem processen i ARCHICAD.

Se video med skæve vægge her >> 

TræD-print og korrekte bygningsdele
Formidling af gode ideer, nye tiltag og tips og tricks til, hvordan du optimerer dit arbejdsflow er med til at effektivisere byggeriet. Derfor poster vi løbende nye indlæg på vores blog, der forhåbentlig inspirerer byggeriets aktører til at arbejde på nye måder gå nye veje eller løse de opgaver står overfor i dagligdagen på en optimeret facon. Siden sidste nyhedsmail har vi blandt andet skrevet om ArchiFRAME og træbyggeri, ligesom vi guider dig til, hvordan undgår, at dine bygningsdele bliver generiske, når du overfører fra tidligere versioner af ARCHICAD.

Bliv klogere på bloggen her >> 

Få opgraderet dine BIM-kompetencer
Så kører vi atter BIM-kurser fra vores kursuslokaler i København. Vi tager naturligvis de nødvendige forbehold og kører med et begrænset antal pladser, sørger for masser af håndsprit og spritter løbende lokalerne af.

Tjek vores kursuskatalog her >> 

Opdateret på BIM?
Hvis du vil holde opdateret om BIM og vores aktiviteter, er du velkommen til at skrive dig op vores nyhedsbrev via dette link >> 

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047