23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny udvidet palleteringsløsning fra Gibotech

GiboPalletize - nu udvidet med automatisk ind- og udfødning og wrap af paller.

Vi havde stor succes med at vise jer vores forslag til en palleteringsløsning til inspiration i en måske stille Corona-tid.

Derfor har vi lavet en udvidet løsning med automatisk ind- og udfødning og wrap af paller.

GiboPalletize fås som stand-alone celle eller kan integreres i en samlet linie og er designet til kompakt palletering med høj kapacitet.

Leveringstiden er fra 6 måneder, så tag fat i Kenneth Pedersen på 20 66 35 04 eller Klaus Mikkelsen på 20 66 35 13, og du kan være klar til efteråret.

GiboSmartSolutions er et bibliotek samlet af tidligere byggede automationsceller og baseret på mange års erfaring med automatisering.  Erfaringen er opbygget gennem en lang årrække med skræddersyede kundekrav omkring procesoptimering, fabriksflow, value for money, ROI, aftersales og service. Gibotech har gennem årene leveret automationsløsninger til mange forskellige brancher og til mange formål. For at drage nytter af den viden og erfaring har Gibotech oprettet GiboSmartSolutions, der kombinerer forskellige løsninger alt efter behov og bidrager til kundernes indblik i mulighederne tidligere i beslutningeprocessen.

gibotech.dk

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312

Send til en kollega

0.047