23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BoConcept har stor glæde af robotter

Selvom det efterhånden er af ældre dato, så kører robotterne hos BoConcept stadig upåklageligt.

Gibotech har udviklet en robotløsning, der skulle sikre en mere ergonomisk arbejdsplads ved at fjerne tunge løft, så medarbejderne blev skånet for både de tunge løft og ensidige, gentagende bevægelser.

Baggrunden for at investere i robotter

- Vores mål som produktionsvirksomhed er først at sikre, at vi har en sikker arbejdsplads, hvor vores medarbejder ikke kommer til skade, så de kan komme på arbejde hver dag. Og så er det jo at drive en effektiv produktion i konkurrence med alle mulige andre østeuropæiske og kinesiske virksomheder, lyder det fra Kim Sejbjerg, Plant Manager, Bo Concept

Udover at løsningen har givet en mere ensartet produktion, så har den også øget sikkerheden i produktionen. Og så er kvaliteten øget, fordi robotterne kan lave det samme produkt hver gang. 

- Vores samabejde med Gibotech har været rigtig godt. Vi har løbende aftaler omkring årsvedligeholdelse af vores robotløsninger. Vi har nogle robotter, vi har haft i rigtig mange år, og det har bare kørt. Selvfølgelig har vi haft noget vedligeholdelse på dem, men det har bare kørt og det har fungeret rigtig godt, slutter Kim Sejbjerg.

Hvis du vil vide mere om løsningen, så kontakt Klaus Mikkelsen, Project Sales Manager, Gibotech på kmi@gibotech.dk eller ring til ham på +45 20 66 35 13.

Og hvis du er interesseret i vores faste vedligeholdelsesaftaler, så kontakt Allan Hansen, Head of Service, på ash@gibotech.dk eller på +45 20 66 35 17.

 

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312

Kontaktperson

MDB
Maria Duerlund Bergholm
Marketingkoordinator
+45 20663520 madb@gibotech.dk

Send til en kollega

0.047