23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HP Anlæg og Søn investerer i Avant 750

Avant Danmark i Låsby har netop solgt en helt ny Avant 750 med en masse redskaber til HP Anlæg og Søn beliggende i Horsens.

Avant Danmark i Låsby har netop leveret en helt ny Avant 750 med diverse redskaber til HP Anlæg og Søn, som specialliserer sig i næsten alle former for belægning og anlæg af haver.

HP Anlæg og Søn har før i tiden gjort flittigt brug af lejemaskiner, men blev i længden træt af de store omkostninger tidsmæssigt og økonomisk – derfor tog de kontakt til Avant Danmark, som er eneforhandler af den finske minilæsser i Danmark. 

HP Anlæg er et relativt småt firma, som i dag drives af far og søn. De har mange års erfaring med anlæg og vedligeholdelse af private haver, offentlige institutioner og virksomheder. De laver forskellige former for belægning, mure, beplantning, snerydning og meget mere. Alt dette kræver en stærk og driftssikker minilæsser. 

Som følge af disse arbejdsopgaver havde HP Anlæg og Søn nogle simple, men faste krav til deres nye maskine. Den skulle minimum kunne løfte en palle sten på 1.600 kg og transporteres på almindelig trailer. Derudover skulle den naturligvis kunne løse alle de arbejdsopgaver, en anlægsgartner kan komme ud for – herunder hækkeklip, stennedlægning, græsklipning og snerydning.

Det naturlige valg under de forudsætninger er en Avant 750, som både har løftekapaciteten og muligheden for at løse alle de givne opgaver, HP Anlæg og søn bliver udsat for at skulle løse. 

Alt dette valgte de at få finanseret hos Avant Danmark - og ender med omkostninger for omkring 4.000,- pr. måned. Væsentligt billigere end at leje maskinerne hver gang. 

Se alle Avants minilæssere hos www.avant.dk

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.047