23948sdkhjf
Del siden
Annonce

hansgrohe håndvaskarmaturer i nye flotte overflader

hansgrohe præsenterer nu de to velkendte vandhanelinjer - Talis E og Metropol - i 5 nye flotte overflader: mat sort og mat hvid, samt PVD overfladerne poleret guld, børstet bronze og børstet sort krom.

hansgrohe tilbyder nu alle trendsættere to af de mest populære serier i nye overflader. hansgrohe FinishPlus-overfladerne gør det muligt at udtrykke din stil og smag med et badeværelse eller køkken, der udstråler præcis det, du ønsker.

Med de nye kvalitetsoverflader giver hansgrohe dig et væld af designmuligheder, for de to armaturlinjer Metropol og Talis E fås nu i fem forskellige farver. De metalliske PVD-overflader børstet sort krom, børstet bronze og poleret guld-optik er perfekte alternativer til dem, der ønsker mere end det sædvanlige krom. De nøje udvalgte metalfarver kombinerer elegance med modernitet og kan skabe smukke kontraster i både mørke og lyse badeværelsesmiljøer. Med de aktuelle trendfarver mat hvid og mat sort finder fans af moderne arkitektur og kontraster det, de søger. Deres elegante enkelthed sætter den perfekte prik over i’et på ethvert moderne badeværelse.

For at gøre det muligt at skabe stilfulde miljøer, der omfatter hele badeværelset, fås ikke kun vandhaner i linjerne Metropol og Talis E i de nye overfladefarver. Også en række produkter fra andre produktlinjer produceres i de fem overflader: Fra bruserstyring over Showerpipe og hovedbrusere til stopventiler kan produkter i nye farver skabe målrettede kontraster på badeværelset eller give hele rummet et sammenhængende look.

Den velkendte komfort og design, du kender fra hansgrohe, er naturligvis et gennemgående element: Metropol er en armaturlinje, der efterlader et karakteristisk aftryk med sine præcise geometriske former og klare linjer. Serien Talis E skaber et moderne, elegant udtryk med sin slanke krop og tuden, der er perfekt afstemt med grebet i en tidløs silhuet.

Heller ikke når det gælder komfort, skal du gå på kompromis: Begge produktlinjer giver med tre forskellige højder mulighed for at vælge lige den ComfortZone, der passer til vasken og den ønskede bevægelsesfrihed. På den måde får du altid den bedste løsning.

Det er også en mulighed at indrette køkkenet med farverige kontraster, for der lanceres samtidig hansgrohe køkkenarmaturer i nye overfladefarver.

Du finder inspiration og mere information om hansgrohe FinishPlus på www.hansgrohe.dk.

 

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

LH
Laura Henriksen
Nordisk marketingschef
+45 22990176 laura.henriksen@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047