23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi er tilbage ved telefonen efter påskeferien

Efter nogle afslappende påskedage er vi nu tilbage ved telefonen og klar til at tage imod din forespørgsel, ordre eller dine spørgsmål. Ring til os på 75 800 310.

Hos MTO electric a/s er vi med til at holde hjulene i gang i Danmark. Under coronakrisen har vi indrettet os med hjemmearbejdspladser til alle sælgere og administrative funktioner samt et nødberedskab i virksomheden, som sørger for, at der hver dag modtages varer, og at alle ordrer ekspederes som normalt.

Vi er fortsat leveringsdygtige på et bredt udvalg af el-komponenter, kapslinger, kabler, tilbehør osv. og har opjusteret lagerbeholdningen for at imødekomme evt. leveringsproblemer hos leverandører.

Vi følger og tilpasser os dagligt udviklingen hos vores samarbejdspartnere. Som kunde bliver du naturligvis straks underrettet, såfremt der skulle ske ændringer i leverancerne.

50 fleksible leverandører og mulighed for justeringer på eksisterende produkter

Ring på 75 800 310 og få en snak med én af vores sælgere om, hvad du står og mangler, og lad os i fællesskab finde en løsning på din forespørgsel. Vi har et stort lagerført program, mere end 50 fleksible leverandører og kan desuden være behjælpelige med at arrangere justeringer på eksisterende produkter i sortimentet. Både eksisterende og nye kunder kan hente hjælp hos vores to ingeniører, maskinmester og produktionstekniker, som kan vejlede og hjælpe med at finde nye løsninger.

Husk også at vores e-shop har åbent døgnet rundt og tilbyder dag-til-dag levering på en stor del af vores store produktsortiment. Du kan oprette dig som e-shop bruger her.

shop.mto-electric.dk

Om MTO

MTO electric a/s forhandler el-komponenter og kapslingsløsninger til en bred kundegruppe indenfor el-sektoren. Virksomheden, som repræsenterer mere end 50 udenlandske leverandører, har til huse på Stiftsvej i Vejle Nord og beskæftiger pt. 20 ansatte.

 

 

 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047