23948sdkhjf
Del siden
Annonce

STENI med 60 års funktionsgaranti

Robuste og langtidsholdbare løsninger betaler sig, og hos Steni udvikler vi ekstremt stærke, miljøvenlige produkter, som bidrager til at øge bygningers levetid. Derfor yder vi nu 60 års funktionsgaranti på vores facadeplader.

Stenis facadeplader har markedets længste funktionsgaranti. SINTEF har dokumenteret, at pladerne har en forventet levetid på 60 år, og det garanterer Steni nu. Facadepladerne består af stenkomposit, en kombination af materialer med forskellige egenskaber, som tilsammen giver slutproduktet en lang levetid og en ekstrem styrke. De kan monteres uanset årstid, temperatur og vejrforhold og er vedligeholdelsesfri.

 

Et godt eksempel:

NVE-bygningen på Middelthuns gate 29 i Oslo er et godt eksempel på, at robuste og langtidsholdbare løsninger betaler sig. Den blev bygget i midten af 1960'erne og renoveret i 2011. Steni leverede blandt andet en del facadeplader i hvid natur, og kun et fåtal af dem blev udskiftet i forbindelse med renoveringen, fordi man skulle flytte nogle vægge. Selv i dag kan man næsten ikke se forskel på de plader, som snart er 60 år gamle, og dem, der blev monteret i 2011.

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019

Kontaktperson

MH
Mette Hemmingsen
Sekretær
+45 70270122 mette@steni.dk

Send til en kollega

0.047