23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejd, samarbejd, samarbejd - nyhedsbrev fra GCDK

I vores seneste nyhedsbrev glæder vi os blandt andet over, at Realdania støtter etableringen af buildingSMART Danmark og løfter sløret vores forårskurser.

Realdania støtter etableringen af buildingSMART Danmark, netværksarrangement om hvordan du sætter dit præg på byggeriets digitale fremtid, video, der viser, hvordan du skaber renderinger med Twinmotion, ARCHICADs overfladebibliotek og BIM-forårskurser.

Det er de historier, vi har valgt at bringe i vores seneste nyhedsbrev.

buildingSMART Danmark er en realitet
Et velfungerende samarbejde på tværs af fagdiscipliner og softwareplatforme er afgørende for en succesfuld udviklings- og byggeproces. Derfor glæder det os, at buildingSMART Danmark nu er en realitet som et selvstændigt dansk chapter.  

Thomas Graabæk og Pawel Antoni Lange fra GRAPHISOFT Center Danmark hjalp i efteråret Molio ― Byggeriets videnscenter med at etablere et selvstændigt dansk buildingSMART chapter, og i sidste uge offentliggjorde Realdania, at de støtter etableringen af buildingSMART Danmark med 1 million kroner.

 LÆS pressemeddelelse på Realdanias hjemmeside  

Præg den digitale fremtid i byggeriet
18. marts afholder buildingSMART Danmark et netværksevent. Oplæggene har overskrifterne ”Introduktion til buildingSMART Danmark”, ”Åbne digitale standarder i historisk perspektiv”, ”BIMinfra og anlægsområdet”, ”Expanding CPH”, mens Thomas Graabæk afslutter programmet med indlægget ”Hvordan bliver danske virksomheder bedre til OpenBIM?”.

TILMELD dig netværksevent 

Sådan visualiserer du dit BIM-projekt
ARCHICAD og Twinmotion er en optimal cocktail, når du skal visualisere dit projekt for at præsentere det for bygherrer, samarbejdspartnere eller brugerne. Twinmotion renderer lynhurtigt, har mulighed for VR, er let at gå til og har et indbygget bibliotek med indhold til dine visualiseringer.

SE video om rendering med Twinmotion  

Overfladematerialer til ethvert behov
Har du serviceaftale på ARCHICAD, har du også adgang til et 500+ materiale-bibliotek, som giver dig mulighed for at optimere dine visualiseringer med fotorealistiske materialer – også kaldet texture maps – vel at mærke uden at du behøver at opbygge de enkelte materialer fra bunden.

LÆS blogindlæg om overfaldematerialer  

Forårskurser
I løbet af foråret har du mulighed for at blive BIM-opkvalificeret. Vi afholder kurser i ARCHICAD visualisering ― både i Cinerender og Twinmotion, ARCHICAD Grundkursus i Bygninger eller Landskab samt en række Grasshopper kurser. Vi kan også skræddersy kurser, der matcher dine behov – kontakt os for info.

UDFORSK kursusprogrammet 

Vil du have BIM-nyheder fra GRAPHISOFT Center Danmark? 
Hvis du også vil holde opdateret om BIM og GRAPHISOFT Center Danmarks aktiviteter, er du velkommen til at skrive dig op vores nyhedsbrev her >> 

Hovedbilledet er fra AEC Hackathon, der løb af stablen i BLOXHUB i weekenden d. 21. – 23. februar.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047