23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nemetschek Group øger omsætningen med 20%

Netmetschek Group, der blandt andet står bag BIM-programmer som ARCHICAD, Solibri og Bluebeam, øger omsætningen med over 20% . Det vidner om, at byggeriet er godt i gang med at omfavne BIM som en integreret arbejdsmetode.

Nemetschek Group har netop offentliggjort præliminære regnskabstal for 2019. Tallene viser, at 2019 finansielt og positioneringsmæssigt har været et rigtigt godt år for Nemetschek-gruppen, der udvikler BIM-software til byggeindustrien. Blandt hovedprodukterne er ARCHICAD, Solibri, dRofus, Bluebeam og Cinema 4D. 

“Byggeriets succesfulde digitalisering baserer sig i høj grad på tværfagligt samarbejde, hvor alle led i værdikæden samarbejder på tværs af fag og software. At det er den rette vej, understreges blot af Netmetscheks succesfulde performance, da alle deres løsninger understøtter OpenBIM og åbne standarder, som er en forudsætning for styrkelsen af samarbejdet i byggeriet," fortæller Thomas Graabæk, indehaver GRAPHISOFT Center Danmark. 

LÆS OGSÅ: Kursusforløb om Rhino, Grasshopper og ARCHICAD

Læs pressemeddelelsen fra Netmetschek Group her >>

Kort om Netmetschek Group
Nemetschek-gruppen dækker som den eneste virksomhedsgruppe på verdensplan hele byggeriet med sine softwareløsninger. Gennem OpenBIM / Åben Standarder øger Nemetschek-gruppen kvaliteten i bygningsprocessen og forbedrer den digitale arbejdsgang for alle, der er involveret i bygningsprocesser. De innovative løsninger er fordelt på 16 mærker i fire kundeorienterede divisioner og bruges af omkring seks millioner brugere over hele verden. Nemetschek-gruppen blev grundlagt af professor Georg Nemetschek i 1963 og beskæftiger i dag mere end 2.800 eksperter. 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047