23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unbossen fylder 50 år

Michael Nielsen, adm. direktør i Beckhoff Automation, fylder 50 år 1. december 2019.

Han har været ansat i automationsvirksomheden i 15 år, heraf de seneste fem år som adm. direktør.I de fem år har virksomhedens vækstrate ligget mellem 10-20 pct. om året. Successen tager han ikke æren for – den tilskriver han ubetinget medarbejderne.  

Michael Nielsen er ikke typen, der slår ud med armene i begejstring over sig selv og sine præstationer her midtvejs i livet. Men han er stolt over den kultur, der er skabt i Beckhoff Automation og den indsats medarbejderne leverer. 

”Det, der gør mig mest stolt ved at lede Beckhoff Danmark, er ubetinget vores medarbejdere. Vi har skabt et enestående team, og det er fundamentet for, at vi alle trives og gror på det personlige og faglige plan. Det falder alle til ære. Medarbejderne er aktive for at finde nye, gode kolleger, og de er med til at træne dem,” siger Michael Nielsen, adm. direktør i Beckhoff Automation.  

Dybt inspireret af Beckhoff’s stifter 
Som stærkstrømstekniker kan vejen til en direktørpost måske synes lang. Men Michael Nielsen har ledergenet solidt plantet i sit jyske DNA og har tilegnet sig ledererfaringer fra tidligere jobs som projektleder og mellemleder. Derudover har han taget en akademiuddannelse i ledelse. Han inspireres gennem netværk, samtaler med andre ledere og læser flittigt bøger om nye ledelsesidéer.  

”Jeg er dybt inspireret af Hans Beckhoff, der grundlagde virksomheden tilbage i 1980, fordi han til enhver tid udviser tillid til medarbejdernes dømmekraft og taler til alle med stor respekt. Han formidler de overordnede linjer for virksomheden, men kunne aldrig drømme om at mikrostyre. Det fører jeg videre i den danske organisation, og jeg oplever dag for dag resultatet gennem engagerede og arbejdsomme medarbejdere,” siger han.  

”Jeg ser mig selv som en ’unboss’ – en der sætter medarbejderne fri i en organisation, hvor vi skaber værdi sammen med kunderne frem for at sælge produkter, og hvor vi først og fremmest skal gøre nytte og skabe bevægelser, der forandrer verden. Det gør det langt mere interessant at være leder, end hvis det eneste formål er at tjene penge.”  

Vi står solidt, fordi vi flytter os hver dag 
Selvom Beckhoff Automation er en veletableret virksomhed i Danmark med 15 år på bagen, har den stadig pionerånden i sig. ”Vi har aldrig lænet os tilbage og tænkt, at nu er vi i mål. Teknologierne driver os konsekvent i nye, spændende retninger, vi får mange nye kunder, og vi står fantastisk solidt på det danske marked, fordi vi flytter os hver dag,” siger Michael Nielsen.  

50-årsdagen bliver fejret med kollegerne. Helt nede på jorden og i ægte jysk stil. ”Den store reception med gæster, skåltaler og flaget til vejrs tager vi, når Beckhoff flytter ind i sit nye domicil i 2020. Det er meget mere interessant at fejre end min runde fødselsdag,” siger han.  

Beckhoff Automation ApS
Birkemose Allé 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28283571

Send til en kollega

0.047