23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian specialiserede tunnelkabler

Til TBM, telecom, ventilation og nødanlæg

Prysmian og Draka tunnelkabler sikrer en høj mekanisk ydeevne, da de modstandsdygtige overfor ekstreme vrid-, temperatur-, bøje- og trækbelastninger. Derudover er de resistente overfor olier, kemikalier, fugt, mudder, UV og ozon. MV kablerne er tillige minimeret med en op til 30 procent mindre ydre diameter og 40 producent mindre vægt. Vigtigst af alt besidder de en lang levetid og kan kundetilpasses efter dine specifikationer.

TUNNEL KONSTRUKTIONSKABLER

Der er flere måder at anlægge tunneller på afhængig om, det er til lands eller vands. Tunneller kan for eksempel anlægges ved hjælp af flere forskellige metoder såsom Cut and Cover hvor tunnellen anlægges i en rende, en tube eller støbte elementer som samles og overdækkes. Eller ved hjælp af Boring hvor tunnellen konstrueres vha. boremaskiner uden at forstyrre omgivelserne ovenfor. Derudover anvendes Shafts, hvor tunnellen anlægges mellem flere dybe skakte ved hjælp af boremaskiner. Endeligt er der Box jacking hvor tunnellen anlægges vha. elementer som rammes ned i jorden eller nedsænkes på havbunden og derefter samles og tømmes.

Tunnelboremaskine kabler
LV semi-fleksible kabler
MV semi-fleksible kabler

TUNNEL KOMMUNIKATIONSKABLER

Kommunikation i tunneller er kritisk især for kontrol- og nødanlæg men også for passagernes komfort og sikkerhed. Udstrålende coaxialkabler, med slidset kappe kan fungere som antenner ved udvalgte (RF) radiofrekvenser og sikre kommunikation mellem udstyr og medarbejdere i tunnellen. Installation af fiberkabler ind i tunneller tillader tillige WIFI forbindelse og installation af bevægelses-sensorer, røgalarmer, videokameraer, nødtelefoner, nødalarmer, højtalere og andet kommunikationsudstyr.

Coaxial kabler
Fiber kabler

TUNNEL NØDANLÆG & VENTILATION

Sikkerhed i tunneller er afgørende. Derfor er der stor fokus på anvendelse af brandsikker strømforsyning til ventilation, belysning af nødudgange, højtalersystemer, brandalarmer, TV overvågning, kontrolsystemer og andet nødudstyr.

TN, TNL & ATNL kabler
Firetuf kabler

Bemærk, at vi som kabelproducent udelukkende sælger og leverer større partier. Dog besidder vi kompetencer og know-how til både at vejlede samt specialdesign kabler efter dine specifikationer og behov.

Kontakt vores sælges Kim Laursen for en snak på mobil 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com for forespørgsler.

 

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887

Send til en kollega

0.047