23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan dine maskiner tale

med programmerbar indikation

Dine maskiner kan tale med programmerbar indikation

Indikatorlamper er maskinens visuelle sprog. Men de traditionelle grønne, gule og røde indikatorers signalmuligheder er begrænsede og kan derfor være svære at fortolke.

Hvad hvis indikatorerne kunne være mere fleksible? Hvad hvis du kunne vælge forskellige farver og indstillinger, der var nemme at afkode hurtigt og præcist?

Giv dine maskiner en stemme med programmerbar indikation fra Banner. Med programmerbare indikatorer kan du blande og matche farve og bevægelse efter behov, så de passer til præcist til dine krav.

Prøv en 50-50 rotationsanimation for at indikere maskinens opvarmningstid. Eller prøv at kombinere forskellige valgmuligheder for at vise trinene i en samleproces.

Indikatorerne kan programmeres i marken til at udføre en hvilken som helst funktion. Det giver dig mulighed for at erstatte mange unikke indikatorer med blot få tilpassede versioner og således strømline din forsyningskæde.

Pro Editor-softwaren gør det nemt at oprette, gemme og indlæse foruddefinerede konfigurationer på din enhed.

Vælg farver og animationer, der passer til din proces eller branding, og få en forhåndsvisning af dine indstillinger inden du implementerer dem.

Har du brug for at opdatere dine indstillinger, skal du blot omprogrammere enheden.

Præcis kommunikation – Enkel forsyningskæde – Skræddersyet til dine behov

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.046