23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Byggecentres årsberetning udkommet i nyt og spændende design

Hos Danske Byggecentre har vi i år valgt at udgive vores årsberetning som en hjemmeside.

Hos Danske Byggecentre har vi i år valgt at udgive vores årsberetning som en hjemmeside – den kan læses her: Årsberetning 2017.

Danske Byggecentres årsberetning 2017 er nu på ”gaden” – eller mere korrekt i skyen. Vi har i år valgt at præsentere vores arbejde via en hjemmeside, hvilket giver meget større fleksibilitet for læseren. Der er nemlig nu mulighed for at springe direkte hen til de emner, som interesserer mest.

Unikke fordele for læseren

Ved at designe årsberetningen som en hjemmeside får læseren større fleksibilitet, idet man har mulighed for at hoppe direkte rundt på siderne, til lige præcis de emner der interessere én mest fremfor at bladre en hel rapport igennem. Og man kan hele tiden se hovedpunkterne øverst på siden, så man hurtigt kan hoppe videre til næste interessante emne. Derudover har vi haft fokus på at gøre beretningen mere levende, med korte videoindslag og illustrationer.

Få indgående kendskab til Brancheforeningen Danske Byggecentre

Vi har designet hjemmesiden med ni overordnede emner, som giver et indgående kendskab til hvilke erhvervspolitiske emner vi som organisation har haft særligt fokus på. Læs også om vores årsmøde, hvilken leverandør der blev kåret som Årets Leverandør 2017 samt forventningerne til vores messe - BYGGERI’18 – og meget mere.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.094