23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diplom for særligt samfundsansvar

Green Network har givet Nordic Waterproofing et diplom for ”særligt samfundsansvar inden for miljø”. Produkterne fra Nordic Waterproofing markedsføres i Danmark under navnet Phønix Tag Materialer

- Nordic Waterproofing arbejder målrettet med at nedbringe deres miljøpåvirkning og leve op til gældende miljølovgivning til gavn for miljøet, kunder, medarbejdere og virksomheden, siger Kasper Schmidt der er CSR Advisor hos Green Network.

Green Network begrunder diplomet med, at miljøledelse er en integreret del af Nordic Waterproofings ledelsessystem. og at virksomheden arbejder aktivt og systematisk med sin miljøindsats.

Miljøledelsessystemet bygger på principperne, som også kendes fra de internationale miljøledelsessystemer ISO 14001 og EMAS.

Med udgangspunkt i sin miljøpolitik opstiller Nordic Waterproofing løbende nye miljømål og forpligter sig til at arbejde med løbende forbedringer af miljøindsatsen, tilføjer Kasper Schmidt

- Som en del af Nordic Waterproofings arbejde med miljøledelse, udarbejder virksomheden hvert andet år en miljøredegørelse. I redegørelsen beskriver virksomheden sine miljøforhold, sin miljøpolitik samt mål og handlingsplaner. Miljøredegørelsen bliver uvildigt vurderet og godkendt af miljøsagsbehandlere hos Green Network, siger Kasper Schmidt.


Medlem af Green Network

Nordic Waterproofing er medlem af Green Network; det private erhvervsnetværk for CSR og miljøledelse. Organisationen udvikler løbende viden og kompetencer inden for virksomhedens samfundsansvar.

- Green Network har gennem de seneste år gennemgået en udvikling fra offentligt ejet lokalt miljønetværk til privat ejet landsdækkende CSR-netværk. Green Network har medlemmer fra 160 private virksomheder og kommuner og vi har i dag specialiseret sig at levere rådgivning, sparring og digitale services til vores partnere, siger Kasper Schmidt.

Som et privatejet konsulenthus med fokus på CSR som forretningsdisciplin i både lokale, nationale og internationale sammenhænge, rådgiver Green Network i dag virksomheder inden for etablering af strategi og forretningsgange, der understøtter aktivt arbejde med virksomhedens samfundsansvar.

 - Vi har partnervirksomheder og kunder på tværs af værdikæder og brancher, hvor vi blandt andet arbejder med produktion og implementering af Code of Conduct, udvikling af CSR-strategier og politiker og understøttelse af CSR-rapportering. Derudover arbejder vi også med systemer til ansvarlig leverandørstyring samt opbygning af medarbejderes kapacitet i arbejdet med virksomhedernes samfundsansvar, slutter Kasper Schmidt.

Se Nordic Waterproofings Miljøredegørelse her 

Phønix Tag Materialer A/S
Vester Allé 1
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711785

Kontaktperson

SSP
Sarah Søgaard Poulsen
Marketingassistent
+45 24841375 tsh@phonixtagmaterialer.dk

Send til en kollega

0.048