23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan lyder god ventilation?

Ecophon står bag en banebrydende loftsløsning, som optimerer både lyd-og luftkvaliteten. De lyddæmpende loftplader, som egner sig til diffus ventilation, giver maksimal komfort og økonomiske besparelser.

Vi ved det godt: Behagelig akustik og god ventilation er vigtigt for brugernes oplevelse af et rum. Men hvad med den visuelle oplevelse? Hidtil har det været svært at finde fælles fodslag mellem indeklimakrav og flot arkitektur, men nu har akustikspecialisten Ecophon en serie lofter, som sikrer optimal lyd- og luftkvalitet uden brug af synlige komponenter eller ventilationshuller.

Lofterne er både lyddæmpende og giver diffus ventilation. Hver enkelt loftplade fungerer som indblæsningsarmatur, hvilket betyder, at man kan etablere et helt plant loft med jævn indblæsning af frisk luft over hele loftfladen samtidig med, at den fulde akustiske virkning bevares. Der er med andre ord ingen passivområder; alle loftsplader bibeholder fuld lydabsorptionsevne.

Hvis vi vil fremme et sundt indeklima, er det vigtigt at finde løsninger, som ikke kræver ofre. Det vil sige løsninger, der både tilgodeser det æstetiske og det fornuftige. Ecophon har mange års erfaring med at udvikle løsninger, der integrerer akustikken med arkitekturen. Nu er der koblet ventilation på i en visuelt flot løsning med en meget høj brugerkomfort.

Ecophons akustiklofter med diffus indblæsning er støjsvag og giver ingen trækgener. Den er baseret på Ecophons akustiklofter i glasuld, som i kraft af materialets beskaffenhed og struktur er ”født” til diffus indblæsning. I modsætning til andre typer ventilationslofter kan Ecophons loftplader derfor monteres uden ændringer og yde fra dag ét.

Læs mere om akustiklofter med diffus indblæsning i brochuren ude i siden og på Ecophons hjemmeside.

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413

Send til en kollega

0.078