23948sdkhjf
Del siden
Annonce

40 års passion for fliser og kundebetjening

Per Almar Jensen fra Bygma Hjørring trælast-salg havde 40 års jubilæum den 1. august. Per startede i Hjørring Ny Tømmerhandel i 1977 som elev i byggemarkedet.

Far tog affære

”Efter endt realeksamen og handelsskole, vidste jeg ikke hvad jeg ville” fortæller Per Almar. ”Min far var snedker og handlede på Hjørring Ny Tømmerhandel, så han spurgte om ikke de manglede en elev. Det gjorde de måske nok; han kunne lige sende knægten ud til direktøren, så kunne de snakke sammen. Den samtale førte til en lærekontrakt som elev i Byggemarkedet, og et 14 dages skoleophold på Mommark Handelskostskole. Derefter var jeg 3 måneder på tømmerhandelen, der gav mig stor viden om de varer jeg skulle sælge i byggemarkedet”.

Flyttede og blev til Bygma

”Hjørring Ny tømmerhandel lå dengang på en stor plads i et villakvarter, der var vokset rundt om den. Der var byggemarked på ca. 300 m2 i et hjørne af gårdspladsen, og på resten var der trælast med kontor, forvalterkontor og bogholderi. Kunder som betalte kontant fik 5% kontantrabat. Havde man konto og betalte til tiden fik man 3%. Var indbetalingen tilpas stor kunne der også blive til en cigar.

Senere opkøbte vi Trælasten Sindal og i 1986 flyttede vi til den nuværende adresse. Siden købte Scandinova forretningen, og så begyndte der at komme fart på. Vi skiftede navn til Bygma og for 2-3 år siden ændrede vi forretningen til et proff-center, hvor private selvfølgelig stadig er velkomne”.

Passion for fliser

Per Almar var i en del år leder af køkken- og fliseafdelingen. Hans store interesse er og har altid været fliserne, som han synes er et spændende område. I dag består Pers job især i salg af klinker og trægulve til håndværkere og private, afgivelse af tilbud og ekspedition ved disken.  ”Når jeg stadig er her efter alle de år, er det fordi jeg har fået lov til udvikle mig hen ad vejen med det der har min interesse og har fået lov til at tage ansvar. Efter 40 år har jeg det stadig godt med mit arbejde og mine kolleger” slutter han.  

Per privat

Per bor i villa i Hjørring og er godt gift med Marlene, som han har to sønner på 21 og 9 år med. Fritiden tilbringes oftest med camping og afslapning.

Per Almar var bortrejst på jubilæumsdagen, men bliver fejret internt, når han er tilbage fra ferie.

Bygma Gruppen A/S
Transformervej 12
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK22069519

Send til en kollega

0.064