23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trappe klar til invasion af skolebørn

Sundbyøster Skole har valgt imprægnering fra All Remove til at beskytte deres nye trappe i skolegården.

Skolebørn er søde, men det er ikke nogen hemmelighed, at de sviner temmelig meget. Somme tider skulle man tro, at saftevand, frugtsnacks og leverpostejmadder nærmest flyver om ørerne på dem. 

Ny bygning til de små
Børn kan man dog ikke lave om på, og det skal man heller ikke. Men man kan godt forsøge at tage højde for mængden af snavs, de skaber. På Sundbyøster Skole har man gjort netop det ved at gøre brug af imprægnering fra All Remove.

Skolen blev bygget i 1912 og er en klassisk byskole i røde mursten. På grund kapacitetsudfordringer har man siden 2015 været i gang med at renovere den eksisterende skole, og netop for nylig er man blevet færdig med opførslen af en ny indskolingsbygning.  

Trappe i gården imprægneret
Arkitekterne, Mangor & Nagel, har udenfor bygningen designet en åben skolegård med en bred trappe, der fører op til en terrasse og skolens fællesrum. På trappen er der siddepladser af træ, hvor skolebørnene kan hygge sig i frikvarteret og ved andre særlige lejligheder.

All Remove har for entreprenøren, Enemærke og Petersen, beskyttet trappen med Faceal Oleo HD – en stærk imprægnering, der er særligt velegnet til vandrette overflader. Imprægneringen beskytter overfladerne mod olie, fedt og andet snavs, der ikke kan trænge ned i betonen.

Nu er den nye trappe klar, når det ringer ud til frikvarter.

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047