23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indeklimaets betydning skal ses i det store perspektiv

Der ingen tradition for at indarbejde indeklimaet som et parameter i et byggeris eller en virksomheds totaløkonomi, selv om man ved, at det har stor indflydelse på medarbejdernes produktivitet.

I rigtig mange virksomheder går en stor del af udgifterne til medarbejdernes lønninger. Og når man ved, at indeklimaet påvirker produktiviteten, burde byggeriets parter inddrage indeklimaet som en ligeværdig faktor i et byggeris og en virksomheds totaløkonomi.

Men den viden, man har om sammenhængen mellem indeklima, produktivitet og totaløkonomi, bliver desværre ikke brugt i praksis, fordi branchen – bygherrer, arkitekter, entreprenører, ingeniører og producenter – ikke har adgang til de rigtige redskaber eller baggrundsviden. Det skyldes dels en mangelfuld og misvisende formidling af den eksisterende viden, dels den økonomiske indgangsvinkel til byggeri og dels de forventninger, der er til, at indeklimaet bare er i orden.

Det mener Kasper Lynge Jensen, Ph.d. og tidl. sektionsleder, Bygninger & Miljø, Teknologisk Institut (nu udviklingschef på Ingeniørhøjskolen). Læs hele artiklen her: Indeklimaets betydning skal ses i det store perspektiv

Fischer Danmark A/S
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14553843

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61 12 20 50 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.062