23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få graffiti fjernet fra bilen

Graffitihærværk rammer ikke kun bygninger, skilte og facader. Nogle gange går det også ud over biler, varevogne og busser. Men det kan fjernes.

Når hærværksfolk går på gaden – typisk i ly af mørket – med spraydåser og sprittuscher for at vandalisere nærområdet, går det desværre også nogle gange ud over biler, varevogne, lastbiler og busser.

Det er aldrig sjovt, uanset hvilken type af ens ejendom der bliver udsat for hærværk – men heldigvis er der en løsning på problemet.

Ikke nødvendigt at lakere problemet væk
De fleste løser problemet ved at besøge deres mekaniker, som måske sender dem videre til en autolakerer, der sliber graffitien væk og påfører et nyt lag lak. Men det kan være en dyr løsning, og man er ikke engang sikret det bedste resultat.

All Remove fjerner graffiti med kemi og vand
I All Remove har vi fjernet graffiti i mere end 25 år på så godt som alle slags overflader – også biler, busser, lastbiler og varevogne. 

Derfor ved vi, at det er muligt at afrense spraymaling og tusch på lakerede overflader, hvis det bliver gjort rigtigt. 

I All Remove udfører vi en skånsom behandling, hvor vi tålmodigt og langsomt fjerner laget af graffiti. Vi sørger for at bruge den rette kemi og det rigtige udstyr, så overfladen bevares, og vi undgår at skabe skygger, ridser og matte områder i lakken.

 

 

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047