23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vækst inden for rengøring

Høj kvalitet og tilpasninger skaber vækst i afdelingen for rengøring. Målet er at følge med kunderne, når de vækster.

All Removes rengøringsafdeling har over de seneste år oplevet en markant fremgang. En af årsagerne skyldes tilpasningsevne og høj kvalitet uanset kundens størrelse.

Flytter med Dansk Sundhedssikring
"Vi har i Dansk Sundhedssikring været meget tilfredse med samarbejdet med All Remove. Det vidner vores langstrakte kundeforhold jo også om," siger Per Clausen, direktør i Dansk Sundhedssikring.

Samarbejdet begyndte for flere år siden, hvor All Remove fik opgaven med at udføre almindelig kontorrengøring i virksomhedens lokaler. Her arbejdede cirka 10-15 medarbejder, der var en del af et kontorfællesskab.

Vokseværk 
Siden da har Dansk Sundhedssikring haft stor fremgang med at tilbyde sundhedsforsikringer til deres kunders medarbejdere. Dansk Sundhedssikring har både ansat læger og sygeplejersker, som rådgiver deres kunder i at give deres medarbejdere en effektiv og optimal sundhedsbehandling.

I dag beskæftiger virksomheden mere end 90 medarbejder og er nu bosat i en større ejendom på Smedeholmen. All Remove er flyttet med og har nu ansvaret for rengøringen af mere end 1.600 m2:

"Meget kan skrives ind i en kontrakt, men det er i den daglige udførelse man oplever om service og kvalitet også passer på behovet – her har All Remove levet fuldt op til vores forventninger, og frigjort os til de opgaver, vi er gode til," fastslår Per Clausen. 

Fleksibilitet skaber vækst
For All Remove har opgaven spredt sig som ringe i vandet. Udover at sørge for vinduespudsning, hovedrengøringer og meget mere, har rengøringsafdelingen nu også fået ansvaret for at udføre daglig rengøring i alle ejendommens fællesarealer. Samtidig løser All Remove rengøringsopgaver for andre virksomheder i bygningen.

 

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047