23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hospice til børn skal også indrettes til familien

En forskergruppe fra Institut for Arkitektur og Medieteknologi på Aalborg Universitet har undersøgt, hvordan arkitektur kan skabe en helende og palliativ atmosfære på børnehospice.

Et hospice til børn skal tilgodese tre meget forskellige grupper. For udover hensyn til barnets behandling, pleje og lindring, skal det også indrettes, så der tages hensyn til barnets familie, og samtidig skal det være en professionel og funktionel arbejdsplads.

En forskergruppe fra Institut for Arkitektur og Medieteknologi på Aalborg Universitet har undersøgt, hvordan arkitektur kan skabe en helende og palliativ atmosfære på børnehospice og samtidig opfylde de forskellige behov. Fx ved at inddrage lys og naturen som et helende element og ved at bruge fleksibel og mobil møblering, så indlagte familier kan skabe tryghed i deres midlertidig hjem på stedet.

Hør mere om deres resultater på den internationale konference ARCH17 om arkitekturens potentiale i sundhedsbyggeriet, der sætter fokus på, hvordan man kan designe miljøer i fx hospitals- og plejebyggeriet, der understøtter pleje og behandling.

Ud over to dage spækket med internationale oplæg fra både forskning og praksis inkluderer konferencen også en ekskursion til moderne sundhedsbyggerier i Københavnsområdet samt en fælles middag.

Alle interesserede er velkomne på konferencen ARCH17, som finder sted 26.-27. april 2017 i København på Aalborg Universitet campus i Sydhavnen.

Se programmet for konferencen og tilmeld dig her

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384
P nummer: 1017491810

Send til en kollega

0.047